Shopping Star: Αυτό είναι το θέμα της εβδομάδας

Η μάχη του στυλ αρχίζει! Συντονιστείτε σήμερα στο Star στις 15.50

Το Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει για 4η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star! 

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.  

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας, που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 4ης εβδομάδας της 4ης σεζόν, αναδείχθηκε η 24χρονη Ίριδα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ! 

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 5ης εβδομάδας, για την 4η σεζόν του Shopping Star!

-    Η 22χρονη Ειρήνη, φοιτήτρια 
-    Η 39χρονη Χρύσα, γεωπόνος 
-    Η 20χρονη Λία, φοιτήτρια 
-    Η 50χρονη Τζένη, ιδ. υπάλληλος 
-    Η 25χρονη Σαβίνα, φοιτήτρια 

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την     εβδομαδιαία    μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι: «Καλεσμένη σε V.I.P party».

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία; Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top