Δυο ξένοι: Ο Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον Ρήγα

Η σχέση τους βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί

Ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν πολύ καλοί φίλοι και αχώριστοι συνεργάτες για πάρα πολλά χρόνια! Μάλιστα, οι δυο τους είχαν κάνει τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση, όπως οι Δύο Ξένοι και οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη. 

Πλέον δεν έχουν καμία επαφή και η σχέση τους βρίσκεται σε «τεντωμένο σκοινί». 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό του ΑΝΤ1: «Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει στείλει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον ΣΚΑΪ, με το οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δε ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του Room Service Pliz και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του Κόκκινου Δωματίου. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας «δε μιλιούνται εδώ και χρόνια και μάλιστα, λίγα χρόνια πριν, που ήταν να βγει σε ταινία το Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή και πάλι ο Δημήτρης Αποστόλου δεν επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Τελικά δεν βγήκε ποτέ η ταινία».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top