GNTM: Η «μάχη» για τα κρεβάτια, οι κλίκες και το bullying στην Ελευθερία!

Δείτε το σπίτι που θα μείνουν οι διαγωνιζόμενες

Η πρώτη μέρα στο σπίτι του GNTM είναι γεγονός και οι 24 διαγωνιζόμενες ενθουσιάστηκαν μόλις μπήκαν στη βίλα!

Φυσικά, έτρεξαν αμέσως να δουν και να διαλέξουν δωμάτιο. Ήδη, τα κορίτσια έχουν δημιουργήσει τις παρέες τους και κάποια από αυτά είναι μόνα.

GNTM 2: Αυτά τα 24 κορίτσια μπαίνουν στο σπίτι του διαγωνισμού!

Η Κέισι, η Πόπη, η Σπυρούλα, η Μαρίνα, η Όλγα και η Χαρά διάλεξαν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο και πήραν μαζί τους και την Κατερίνα!

Από την άλλη η Μαρτίνα, η Κάτια, η Ασημίνα, η Σουζάνα και η Άννα θυμίζουν λίγο την περσινή τριάδα της «φωτιάς», αφού τα σχόλια τους είναι ιδιαίτερα καυστικά και προσβλητικά για όσες δεν ανήκουν στην ομάδα τους!

Μάλιστα, διάλεξαν ένα δωμάτιο, το οποίο είχε έξι κρεβάτια και δεν ήθελαν καμία άλλη μαζί τους. Τελικά όμως, η Ελευθερία, η οποία έχει πάρει και το golden pass δεν είχε σε ποιο δωμάτιο να μείνει κι έτσι κατέληξε μαζί τους.

GNTM: Όσα δεν ξέρετε για το κορίτσι που πήρε το golden pass!

Καθώς η πεντάδα της «φωτιάς» άρχισε να «θάβει» κάποιες διαγωνιζόμενες, η Άννα της είπε: «Εδωπέρα πρόσεχε με ποιες θα είσαι, ποιες θα φέρνεις» και η Μαρτίνα πρόσθεσε:

«Δεν έχω έρθει κοντά με την Πόπη, με την Κέισι είναι έτσι λίγο πιο απόμακρες και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω! Τα σχολιάζουν όλα! Εσύ Ελευθερία ότι ακούς εδωμέσα δεν θα βγαίνει παραέξω γιατί θα σκοτωθούμε!».

«Θα κοιμάσαι στο γκαζόν έξω, να ξέρεις!» συμπλήρωσε η Κάτια!

«Απλά σχετικά με αυτό, επειδή το είπατε αρκετές φορές, αν γενικά δεν με εμπιστεύεστε απλά μη μου τα λέτε, γιατί εγώ κάνω με τα άλλα κορίτσια παρέα! Γενικότερα εγώ δε λέω σε κανέναν τίποτα» τους ξεκαθάρισε η Ελευθερία!
 

Δείτε όλο το επεισόδιο Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top