Συνατσάκη: «Κανείς δεν τρελάθηκε που έλειπα δύο χρόνια από την τηλεόραση!»

Τελικά θα τη δούμε φέτος στους δέκτες μας;

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για πρώτη φορά δημόσια για τα επαγγελματικά της σχέδια απαντώντας στις φήμες για την επιστροφή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μαίρη Συνατσάκη: Κάνει comeback στην τηλεόραση

«Κανείς δεν τρελάθηκε που έλειπα δύο χρόνια από την τηλεόραση!», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στις οθόνες. Κρατάω το πιο μικρό καλάθι της γης σε ό,τι έχει να κάνει με τηλεόραση γιατί έχω μάθει και δεν θα επέστρεφα τηλεοπτικά για να κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει καλά στο παρελθόν», τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ αποκάλυψε πως με το OPEN βρίσκονται σε «πολύ όμορφες συζητήσει» και αν ευδοκιμήσει η κατάσταση, δεν θα την δούμε σε πρωινή εκπομπή, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

Εκτός από τα επαγγελματικά της όμως, η Μαίρη, μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, Σπύρου Χατζηαγγελάκη, ότι «είδε και έπαθε» για να «βγάλει» από πάνω του το όνομά της, αφού όλοι τον είχαν συνδέσει με εκείνη και δε γνώριζαν το δικό του επίθετο, η ‘’Mairiboo’’ είπε: «Βρίσκω υποτιμητικό να αναφέρεσαι σε κάποιον με το προσωνύμιο ‘’ο πρώην, ο νυν, ο επόμενος’’ της Συνατσάκη, οπότε κατανοώ τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Η Μαίρη με τον πρώην σύντροφό της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Ακόμη, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά της αυτή την περίοδο, καθώς ο έρωτάς της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη ολοένα και «φουντώνει».

 


 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top