Μόνη ή όχι; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την προσωπική της ζωή!

Τι απάντησε η κριτής του GNTM;

Καλεσμένη στη «Φωλιά των ΚουΚου» ήταν το πρωί της Δευτέρας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπου μίλησε για το GNTM αλλά και για το πρόσφατο ταξίδι της στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Μετά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, το μοντέλο και κριτής κλήθηκε να απαντήσει για το αν είναι μόνη αυτή την περίοδο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε αυτό το άτομο έχει αδυναμία!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης

«Έχω πάρα πολύ δουλειά, νομίζω είναι προφανές, πάρα πολλά γυρίσματα, αλλά είμαι ένας νέος άνθρωπος, προσπαθώ να κάνω fun στη ζωή μου και να βρίσκω ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσω και να περνάω καλά» απάντησε η Ηλιάνα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Για το GNTM η Ηλιάνα δήλωσε ότι casting φέτος είναι πολύ δυνατό και πως τα περισσότερα κορίτσια είναι πολύ καλά, γεγονός που δυσκολεύει ιδιαίτερα τη δουλειά τους ως κριτές. «Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ αλλά είμαστε και πολύ ευτυχισμένοι γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν κορίτσια που πραγματικά μπορούν να συνεχίσουν στη μόδα μετά τη Βίκυ, μετά από 'μενα θα έλεγα...» τόνισε για το φετινό αναβαθμισμένο concept του επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top