Δύο δάσκαλοι της δημοσιογραφίας ενώνουν τις δυνάμεις τους

Μαλέλης και Σωτηρακόπουλος αποκαλύπτουν τα μυστικά τους επαγγέλματος

Δύο κορυφαίοι δάσκαλοι της δημοσιογραφίας, ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να αποκαλύψουν τα μυστικά του επαγγέλματος στη νέα γενιά.

Η επιτυχημένη σύμπραξη δύο μεγάλων ονομάτων της δημοσιογραφίας  φιλοδοξεί για μία ακόμα χρονιά να δημιουργήσει τους επιτυχημένους ρεπόρτερ του αύριο.

«Είναι μία σχολή που διδάσκει δημοσιογραφία, αλλά διδάσκει και τηλεόραση, τη σύγχρονη τηλεόραση που ειδικά αυτά τα χρόνια κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα και μπαίνει στη νέα ψηφιακή εποχή» δήλωσε ο διευθυντής της New Media Studies, Σταμάτης Μαλέλης.

Οι σπουδαστές των δύο συνεργαζόμενων σχολών μαθαίνουν την δουλειά σε πραγματικές συνθήκες από τους κορυφαίους του χώρου, κι έχουν στην διάθεση τους όλα τα τεχνικά μέσα που χαρακτηρίζουν την σύγχρονη δημοσιογραφία

«Η συνεργασία μας ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, νιου μίντια σταντις με κέντρο αθλητικού ρεπορτάζ 13.52.10 Προσπαθούμε εκτός από καλούς δημοσιογράφους να βγάζουμε και παιδιά που να λειτουργούν με πρώτα τη σκέψη, το ήθος, την κριτική ανάλυση και όχι την ισοπέδωση των πάντων» τόνισε ο διευθυντής κέντρου αθλητικού ρεπορτάζ Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Στην παρουσίαση των στόχων και των σκοπών της ανανεωμένης συνεργασίας εν όψει της νέας διδακτικής περιόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, έδωσαν το παρών γνωστοί δημοσιογράφοι και καθηγητές των δύο σχολών.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top