Elif: Ο Σελίμ και η Πελίν προσπαθούν να προλάβουν το αυτοκίνητο του Κοράι

Συγκλονιστικές εξελίξες στην σειρά της Elif

Η Πελίν συναντάει τη Φεραγιέ και της λέει πως ανακουφίστηκε όταν έμαθε πως συνέλαβαν τον Κοράι. Λίγο αργότερα όμως η Πελίν λαμβάνει μια φωτογραφία όπου κρατάει όμηρο την Ζεϊνέπ.

Η Πελίν καλεί τον Κοράι και της λέει πως το μόνο εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ είναι η Ζεϊνέπ. Απειλεί να σκοτώσει τη Ζεϊνέπ και μετά να αυτοκτονήσει.

Η Πελίν ενημερώνει αμέσως τον Σελίμ και εκείνος κάνει καταγγελία στην αστυνομία. Από τη φωτογραφία, η Πελίν καταλαβαίνει πως ο Κοράι βρίσκεται στο εξοχικό του και κατευθύνεται εκεί μαζί με τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να λυθεί και το σκάει αλλά ο Κοράι την κυνηγάει και την πιάνει. Τη βάζει με τη βία στο αυτοκίνητό του και φεύγουν. Όταν φτάνουν στο εξοχικό ο Σελίμ με την Πελίν διαπιστώνουν πως δεν είναι κανείς εκεί. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να λογικέψει τον Κοράι και να τον πείσει πως ούτε αυτή αλλά ούτε και ο Σελίμ έχουν κάποια ανάμιξη στη σχέση του με την Πελίν. Ο Κοράι όμως δεν την πιστεύει.

Ο Σελίμ και η Πελίν προσπαθούν να προλάβουν το αυτοκίνητο του Κοράι. Η Ελίφ παίρνει κρυφά το τηλέφωνο της Μελέκ και τηλεφωνεί στον Κενάν αλλά του μιλάει η Ιντζί. Η Ιντζί του λέει πως δήθεν η Μελέκ δεν είναι σπίτι και πως η Ελίφ χτύπησε. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ αναζητά δουλειά και σπίτι αλλά δεν έχει καμία τύχη.  

Όταν χτυπάει το κουδούνι της και βλέπει μπροστά της τον Κενάν ξαφνιάζεται. Ο Κενάν τη ρωτάει αν είναι καλά η Ελίφ και της εξηγεί πως του τηλεφώνησε η Ιντζί.  Την ίδια στιγμή, η Ελίφ και η Ιντζί τους κλειδώνουν μέσα στο σπίτι. Όταν ο Κενάν και η Μελέκ τους λένε να ξεκλειδώσουν εκείνες απάντούν πως δεν θα το κάνουν μέχρι η Μελέκ να δεχθεί την πρόταση γάμου του Κενάν.

Ο Κενάν εξηγεί στη Μελέκ πως η Ελίφ τον βοήθησε με τις προετοιμασίες που είχε κάνει για την πρόταση γάμου και πως λυπήθηκε πολύ που αρνήθηκε να παντρευτούν. Ο Κενάν ζητάει από τη Μελέκ να το ξανασκεφθεί και εκείνη του λέει πως η απόφασή της είναι οριστική.  Η Μελέκ ξεκλειδώνει με ένα έξτρα κλειδί, που έχει. Η Ελίφ στενοχωριέται που το σχέδιο της δεν πέτυχε.

Ο Κενάν φεύγει και η Μελέκ λέει στην Ελίφ και την Ιντζί πως αυτό που έκαναν ήταν κακό και πως δεν πρέπει να το ξανακάνουν. Τα δύο κοριτσάκια ζητούν συγνώμη.  Η Φεριντέ έρχεται και λέει στη Μελέκ πως το σπίτι πουλήθηκε.

Εκείνη θα μένει πια σε φοιτητική εστία αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τι θα απογίνει η Μελέκ και η Ελίφ. Η Μελέκ λαμβάνει θετική απάντηση σε μια αίτηση για δουλειά που έκανε. Όμως η θέση που της προτείνουν είναι σε άλλη πόλη. Η Μελέκ σκέφτεται να αποδεχθεί την πρόταση αλλά η Φεριντέ της λέει πως δεν μπορεί να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ για το κόλπο της Ελίφ και της Ιντζί αλλά και για τη συζήτησή του με τη Μελέκ…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top