Το «Just the two of us» στο Open

Για το «τιμόνι» του παιχνιδιού προορίζεται ο Νίκος Κοκλώνης

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη

Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open, οι ιθύνοντες απέκτησαν τα δικαιώματα για ένα πολυαγαπημένο talent show, που προβαλλόταν παλαιότερα στο MEGA, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γρηγόρη Μελά για το newsit.gr,

Ο λόγος για το «Just The Two Of Us». Πρόκειται για ένα format talent show, που πρωτογνωρίσαμε το 2010 μέσα από τη συχνότητα του MΕGA με τον Γιώργο Καπουτζίδη και έκανε ξανά την εμφάνιση του το 2014 με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Αφού, λοιπόν, στο Open απέκτησαν τα δικαιώματα, προχωρούν στις διαδικασίες σχεδιασμού, μελετώντας το κόστος παραγωγής, ώστε να βγει η εκπομπή στον αέρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα και πάλι με το ίδιο δημοσίευμα, για το «τιμόνι» του παιχνιδιού προορίζεται ο Νίκος Κοκλώνης. Ένα πρόσωπο που από ό,τι φαίνεται οι ιθύνοντες του καναλιού της Παιανίας εμπιστεύονται απόλυτα.

Ο παρουσιαστής βέβαια θα συνεχίσει το «Celebrity Travel». Αν, όμως, όλα εξελιχθούν όπως τα έχουν σχεδιάσει, τότε μία φορά τη βδομάδα θα τον απολαμβάνουμε και στη σκηνή του «Just The Two Of Us».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top