Elif: Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 17.40 στο Star

Η Γκόντζα λέει στην Αρζού πως αν δεν φύγει από το σπίτι θα πει στην αστυνομία πως την απείλησε και η Αρζού αναγκάζεται να φύγει.  Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και εκείνος του ζητάει να παρακολουθεί την Γκόντζα και να του αναφέρει το κάθε βήμα που κάνει. Όταν ο Ερκούτ επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν βλέπει εκεί τον Σερντάρ.

  Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα και τον Σερντάρ να μην πιέζουν την τύχη τους και πως από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να τους βοηθάει.  Η Ασουμάν κρύβεται σε ένα σπίτι, που νοίκιασε ο Ερκούτ.

Η Αρζού δεν έχει πια καθόλου χρήματα και δεν ξέρει τι να κάνει. Συναντάει μια φίλη της και την πιέζει να πάνε να φάνε για να εξασφαλίσει το γεύμα της. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο της ισχυρίζεται πως η Τουγτσέ αρρώστησε και φεύγει πριν έρθει ο λογαριασμός. Συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να της βρει ένα σπίτι για να μείνει. Ο Ερκούτ την πηγαίνει εκεί που μένει και η Ασουμάν. Ο Σελίμ μπορεί να περπατήσει χωρίς τη βοήθεια μπαστουνιού και μαζί με τη Ζεϊνέπ πάνε στη σχολή τους.

Δεν συνειδητοποιούν πως ο Κοράι τους παρακολουθεί.  Η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο κλαίγοντας γιατί έχει μείνει πίσω στα μαθήματα και οι συμμαθητές της την κοροϊδεύουν.  Η Μελέκ την παρηγορεί και της λέει πως θα διαβάζει πολύ και σύντομα θα αναπληρώσει τα κενά. Η Τουγτσέ στηρίζει και εκείνη την Ελίφ και είναι θυμωμένη επειδή κορόιδεψαν την αδελφή της. 

Η Μελέκ και ο Κενάν είναι ταυτόχρονα χαρούμενοι αλλά και κάπως αμήχανοι επειδή ζουν στο ίδιο σπίτι. Ακόμα αγαπάει ο ένας τον άλλο…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top