Είναι επίσημο! Η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα το «Καφέ της Χαράς»

Την ανακοίνωση έκανε ο Χάρης Ρώμας

Τι είχε πει ο Χάρης Ρώμας για την επιστροφή της σειράς στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Το αγαπημένο «Καφέ της Χαράς» ετοιμάζεται να βγει ξανά στον «αέρα» και οι τηλεθεατές ανυπομονούν τους πρωταγωνιστές της σειράς και πάλι στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

«Καφέ της χαράς»: Θα δούμε τελικά τη Ρένια Λουιζίδου; – Όσα είπε Ρώμας

«Καφέ της χαράς»: Η Ζέτα Δούκα θα είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του «Πώποτα»

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και αποκάλυψε την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας. Για πότε έχει προγραμματιστεί; Για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Το «Καφέ της Χαράς» θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές. Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα», είπε ο γνωστός σεναριογράφος – ηθοποιός και πρόσθεσε: «Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει  το πρώτο επεισόδιο».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top