Άγριος καβγάς Χατζηνικολάου – Κούγια: «Τα λέτε σοβαρά αυτά;»

Εξερράγη ο παρουσιαστής με όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος

Ανέβηκαν οι τόνοι στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αλέξη Κούγια όταν ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι δεν είναι ισότιμη η ψήφος των Ρομά και των ατόμων με ιδιαιτερότητες με την ψήφο ενός καθηγητή πανεπιστημίου. 

«Πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνθεση των ανθρώπων που ψήφισαν. Δηλαδή, αν τελικά είναι οι Ρομά, αν τελικά είναι αυτοί με τις ιδιαιτερότητες, αν είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, εάν είναι τελικά οι λαθρομετανάστες που πήραν διαβατήρια… Αν πάρεις το υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες… Είναι μειωμένης ανεξαρτησίας, όσον αφορά την ψήφο», είπε ο κ. Κούγιας. 

Η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν έντονη, τονίζοντας στον κ. Κούγια πως αυτό που είπε δεν ακουγόταν καθόλου δημοκρατικό. 

«Τα λέτε σοβαρά αυτά; Είναι σοκαριστική η άποψή σας και δεν είναι δημοκρατική. Δεν μπορεί να λέτε ότι έχει άλλο βάρος η ψήφος ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ατόμου που ψηφίζει. Είναι ό,τι πιο φασιστικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Ακούτε, κύριε Κούγια; Είναι απολύτως φασιστική άποψη αυτή», είπε ο παρουσιαστής. 

Μάλιστα χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια «θλιβερή» και με καυστικό ύφος τόνισε:

«Τέτοια τοποθέτηση δεν έχω ακούσει να την κάνουν ούτε χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας. Σήμερα θα σας λατρέψουν με αυτά που λέτε. Είναι θλιβερά αυτά που μας λέτε, λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι αρκετά αυτά που είπατε, πήραμε πολύ γερή φασιστική δόση σήμερα, δεν αντέχω άλλη».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top