Τσακίρογλου: Οι... αταξίες με τις θαυμάστριες και η απάντηση στη Διαβάτη

«Κι εγώ ζήλευα τη Χρυσούλα»

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε στο «Happy Day» για τη σχέση ζωής με τη Χρυσούλα Διαβάτη, απαντώντας μάλιστα, στη σύζυγό του για παλαιότερες δηλώσεις της περί… αταξιών με θαυμάστριες.

«Είμαι 80 ετών. Δεν είχα ποτέ την ιδέα ότι ήμουν όμορφος. Κι εγώ τη ζήλευα την Χρυσούλα Διαβάτη», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Η ζήλια είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής και του έρωτα και της συνύπαρξης. 

«Με κέρδισε η τρέλα της Χρυσούλας, η ομορφιά της, ήταν ένα όμορφο κορίτσι, στρουμπουλό και ένα γέλιο ατέλειωτο. Μου αρέσει που τα λέει έξω από τα δόντια, το ζηλεύω, εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Είμαι πιο συντηρητικός και στη ζωή και τις επιλογές μου και τις σχέσεις μου με τον κόσμο, το ομολογώ», ανέφερε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Η Χρυσούλα Διαβάτη είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή της: «Με ενοχλούσε όταν κάποια θαυμάστρια του Νικήτα επέμενε. Εκεί δάγκωνα, τι να έκανα; Δεν θα προστάτευα τον άντρα μου και το σπίτι μου; Ήμουν ζηλιάρα, όχι όμως, χωρίς λόγο, ήταν και αυτός άτακτος. Είναι η φύση του άντρα έτσι. Του συγχώρεσα πολλά»

Ωστόσο, όταν τα λόγια της αυτά αναφέθηκαν τώρα από τη δημοσιογράφο στον σύζυγό της εκείνος απάντησε: «Νομίζω είναι υπερβολές, η Χρυσούλα έχει φαντασία καλή. Εγώ ήμουν ένας φιλήσυχος νέος που προσπαθούσα να κάνω καλά τη δουλειά μου και να μην υποτιμώ τη σύντροφό μου. Έχουμε μια αρμονική ζωή, το βάρος μας το ρίχνουμε στην οικογένειά μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απήχηση που έχουμε στον κόσμο, γι’ αυτό έχουμε κρατήσει την οικογένειά μας έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Δε μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα».
 

Ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη στο Θέατρο Από Μηχανής (12-09-2018)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top