Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δάκρυσε με τα λόγια της Φαίης Σκορδά!

Τι έγινε στο φινάλε της εκπομπής

Η εκπομπή «Το Πρω1νό» έριξε αυλαία σήμερα για τη φετινή σεζόν και λίγο πριν το φινάλε, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της!

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που παρέμεινε δίπλα της φέτος, τον έκανε να δακρύσει με τα λόγια της:

«Στον Δημήτρη, επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, θέλω να πω ένα ευχαριστώ γιατί θα μπορούσε πραγματικά λόγω κάποιων προσωπικών γεγονότων να ήταν αλλού και θα ήταν πολύ ανθρώπινο και φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σ’ αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ, πέραν των άλλων, σε ανθρώπινο επίπεδο, όταν στη ζωή έρχονται καταστάσεις που δεν είναι αναμενόμενες και δεν μπορείς να τις ελέγξεις, σε ευχαριστώ γι’ αυτό το λόγο παραπάνω και πάντα θα είμαι δίπλα σου».

Φαίη Σκορδά: Το «αντίο» στην αρχισυντάκτριά της στο φινάλε «Πρω1νού»

Από τη πλευρά του, ο παρουσιαστής, δήλωσε ενώπιον των τηλεθεατών:

«Αυτό που θέλω να πω γι’ αυτό που έζησα φέτος, ευχαριστώ όλους σας και τη Φαίη που ένιωσα ότι ανήκω κάπου, ενώ το αμφισβητούσα από την αρχή ότι θα γίνει έτσι και πώς είναι να κάνεις τηλεόραση γι’ αυτούς που μας βλέπουν. Για να μπούμε στα σπίτια τους και γι’ αυτούς που μας κάνουν την τιμή να μας παρακολουθούν.

Νομίζω χανόμαστε λίγο, κάνουμε τηλεόραση για εμάς, ακόμη και για το κανάλι, να κάνουμε για τους ανθρώπους που μας βλέπουν. Θα ήθελα ειδικά να πω στη Φαίη ευχαριστώ για εκείνο το τηλεφώνημα που μου είπε “αγόρι μου, θα επιστρέψεις όποτε θέλεις…”. Γι’ αυτόν και μόνο το λόγο εγώ θα είμαι εδώ».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top