Φαίη Σκορδά: Το «αντίο» στην αρχισυντάκτριά της στο φινάλε «Πρω1νού»

Η Ελεάννα Τρυφίδου θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα

Η εκπομπή «Το Πρω1νό» έριξε σήμερα αυλαία για τις καλοκαιρινές διακοπές και η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές αλλά και την επί χρόνια αρχισυντάκτριά της, Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της!

Η παρουσιάστρια ήταν περικυκλωμένη από όλους τους συνεργάτες της για να κλείσουν μαζί τη σεζόν. Ωστόσο, από δίπλα της έλειπε η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία θα αναλάβει την αρχισυνταξία στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έκλεισε» η αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ!

Η Φαίη, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην επί χρόνια συνεργάτιδά της: «Θέλω να ευχαριστήσω την αρχισυνταξία μας, την Ελεάννα Τρυφίδου, που ό,τι κι αν γίνει, είναι φίλη, την αγαπάμε και συνεχίζουμε ακόμα και μακριά με έναν κοινό στόχο: ωραίες εκπομπές με πολλή πολλή αγάπη»!

Φαίη Σκορδά-Ελεάννα Τρυφίδου

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια ετοιμάζει πολλές αλλαγές από τη νέα σεζόν, μιας και θα πρέπει να βρει νέο αρχισυντάκτη.

Βέβαια, αν και πολλοί έχουν μιλήσει για «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» στην ξανθιά παρουσιάστρια από τον πρώην σύζυγό της, ωστόσο, δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Γιώργος Λιάγκας συνεργαζόταν επί 20 χρόνια σε ραδιόφωνο και τηλεόραση με την Ελεάννα Τρυφίδου, κι εκείνος την είχε προτείνει για αρχισυντάκτρια στο Πρωινό όταν το έκανε μαζί με τη Φαίη Σκορδά. 

Έτσι τώρα, η γνωστή δημοσιογράφος «μετακομίζει» στο κανάλι του Φαλήρου, για να αναλάβει την infotainment εκπομπή που ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας και θα είναι απέναντι από τη Φαίη για μία ώρα, αφού θα ξεκινάει στις 12:00. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top