«Έκλεισε» η αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ!

Το όνομα που «διχάζει» τους… πρώην Λιάγκα-Σκορδά 

Ποια παρουσιάστρια γύρισε την πλάτη της στον Γιώργο Λιάγκα

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr λίγες ημέρες πριν, o Γιώργος Λιάγκας έκανε πρόταση στην αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά, Ελεάννα Τρυφίδου, για να είναι στο «τιμόνι» της νέας του εκπομπής στον ΣΚΑΪ, απέναντι από την πρώην σύζυγό του στον ΑΝΤ1

Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε, αφού η αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά την «αδειάζει» προκειμένου να ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα στο Φάληρο. Μάλιστα, ανακοίνωσε τόσο στους δημοσιογράφους της εκπομπής όσο και στην παρουσιάστρια ότι φεύγει από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την αρχισυνταξία της νέας infotainment εκπομπής του ΣΚΑΪ. 

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεάννα Τρυφίδου είναι φίλοι και συνεργάτες από την εποχή του STAR /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πολλοί στον ΑΝΤ1 μίλησαν για «χτύπημα κάτω από την μέση» κατά της Σκορδά από τον πρώην σύζυγό της, καθώς της «κλέβει» την αρχισυντάκτρια. 

Από την άλλη η Τρυφίδου βλέπει την εκπομπή του Λιάγκα ως μια νέα αρχή για να κάνει «στροφή» στην καριέρα της και να περάσει στην ενημέρωση από μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. 

Η Φαίη Σκορδά που δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα, ψάχνει τον νέο της αρχισυντάκτη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πώς πρόκειται για πρόσωπο που θα κάνει την διαφορά στην εκπομπή της, στοχεύοντας σε ακόμη υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.  

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top