Μπέλλα Κυδωνάκη: «Ο γιος μου είχε διαισθανθεί τον θάνατό του»

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για το ατύχημα του παιδιού της

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μία μάνα από το να «χάνει» το παιδί της. Η Μπέλλα Κυδωνάκη βίωσε αυτόν τον πόνο, όταν ο γιος της, Γιάννης, πέθανε έξι μήνες μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Σε αυτές τις τραγικές στιγμές αναφέρθηκε η Μπέλλα Κυδωνάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». «To 2012 έχασα τον γιο μου. Από ένα ατύχημα. Τροχαίο. Έγινε καλά, αλλά μετά έφυγε στον ύπνο του, γιατί δεν άντεξε η καρδιά του. Το τροχαίο ήταν η αιτία. Μας είπαν οι γιατροί ότι μερικές φορές ένα τόσο δυνατό ατύχημα μπορεί να φέρει τον ξαφνικό θάνατο».

Η γνωστή αστρολόγος ξάφνιασε όταν είπε ότι είχε διαίσθηση ότι ο γιος της θα πεθάνει νωρίς, ακόμα και όταν εκείνος ήταν πολύ μικρός. «Είχα μια ανησυχία, μια διαίσθηση ότι κάτι θα συμβεί στον γιο μου, από μικρός, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Καλύπτεται αυτό το πράγμα από την αγάπη της μάνας. Όταν έγινε το ατύχημα ήμουν σίγουρη πως θα γίνει καλά. Το πιο τρελό ήταν πως πέρασαν έξι μήνες. Ήταν σοβαρό τροχαίο. Το άλλο το παιδί άντεξε 20 ημέρες και πέθανε. Κοιμήθηκε ένα βράδυ και δεν ξαναξύπνησε».

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι και ο Γιάννης ήξερε ότι θα «φύγει» από τη ζωή και είχε ζητήσει από τους φίλου του, στην κηδεία του να φορέσουν άσπρα: «Ο γιος μου είχε διαισθανθεί ότι θα πεθάνει, είχε πει στους φίλους του να βάλουν άσπρα στην κηδεία του! Τους πρώτους μήνες έλεγα στην Παναγία ότι δεν πρόσεξε το παιδί μου. Με την πιστή άρχισε να φεύγει ο πόνος για τον χαμό του γιου μου. Τις τελευταίες μέρες πριν “φύγει” ο γιος μου, ένιωθα τον θάνατο. Ο γιος μου εμφανιζόταν στα όνειρα μου και μου έλεγε ότι είναι πολύ καλά. Δε φοβάμαι τον χρόνο που περνάει, γιατί πλησιάζει η ώρα που θα συναντήσω το παιδί μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top