Φαίη Σκορδά: Συγκλονισμένη από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Ο 28χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο ανήμερα των γενεθλίων του

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του νικητή του Power of love 1, Πάνου Ζάρλα, έχει σοκάρει την ελληνική showbiz και όχι μόνο.

Ο 28χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, ανήμερα των γενεθλίων του τα ξημερώματα της Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Πάνος Ζάρλας: Η συνέντευξη που έδωσε μία ημέρα πριν σκοτωθεί

 

Οι αρχές ερευνούν το σημείο της τραγωδίας

Σήμερα το πρωί όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αναπαράγει την τραγική είδηση. Στην εκπομπή «Το Πρω1νό», η Φαίη Σκορδά, ήταν συγκλονισμένη:

«H επικαιρότητα είναι πολύ δυσάρεστη και φέρνει αμηχανία. Δεν υπάρχουν λόγια να πεις κάτι παραπάνω. Είναι πολύ αμήχανο και όταν το πρωί μας ενημέρωσε ο Δημήτρης… Λες 28 ετών κάτι κακό έχει γίνει. Μετά ήρθαν οι περισσότερες πληροφορίες. Είδα και την ανάρτηση της Μπακοδήμου που τον γνώρισε καλύτερα. Είναι τόσο άδικο και τραγικό για έναν νέο άνθρωπο να φεύγει από τη ζωή».

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του

Ο Πάνος Ζάρλας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη Λεωφόρο Συγγρού, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Σε αυτό το σημείο έχασε τον έλεγχο ο 28χρονος

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας δε φορούσε κράνος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top