Πάνος Ζάρλας: Η συνέντευξη που έδωσε μία ημέρα πριν σκοτωθεί

«Με τη Στέλλα δε μας άφησαν να το ζήσουμε»

Μόλις μία ημέρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο Πάνος Ζάρλας είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Πάνος Ζάρλας: Το προφητικό του μήνυμα στο Instagram λίγο πριν σκοτωθεί

Ο νικητής του Power of Love 1 μίλησε για τον χωρισμό του από τη Στέλλα Μιζεράκη και τις προσπάθειες επανασύνδεσης που έκαναν οι δυο τους. 

«Δε μας άφησαν να το ζήσουμε με τη Στέλλα Μιζεράκη. Αμέσως μετά το Power of Love παρουσιάσαμε μαζί την εκπομπή, "Σκάσε και Κολύμπα". Συγκατοικήσαμε και απευθείας, οπότε είχαμε αρκετή τριβή. Στην πορεία, ξαναμιλήσαμε, τα ξαναβρήκαμε, αλλά δεν το είπαμε σε κανέναν. Μετά ξαναχωρίσαμε, αλλά τώρα έχουμε καλές σχέσεις», δήωσε ο 28χρονος στην κάμερα της εκπομπής.  

Η Στέλλα και ο Πάνος μαζί στο παιχνίδι του Power of love

Σήμερα, λοιπόν, μετά τον τραγικό θάνατο του νικητή του Power of Love, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα, που δεν είχε προβληθεί χθες, με τον Πάνο Ζάρλα να λέει ότι κάτι ετοίμαζε επαγγελματικά για τον Οκτώβριο...

«Μου άρεσε η παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα το έκανα. Είμαι 28, για να το κάνεις πρέπει να μπεις σε μια σχολή δημοσιογραφίας. Να μπω, να τρέξω, να κάνω, να ράνω, μπορεί να γίνω στα 40. Στα 40 δεν θέλω να κάνω εκπομπές. Δεν μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά δεν ασχολούμαι κι εγώ. Ασχολούμαι περισσότερο με τις δημόσιες σχέσεις, με αυτό που κάνω, θεωρώ ότι βγάζω πολύ καλά χρήματα. Κάτι έχω στο μυαλό μου τον Οκτώβριο να ξεκινήσω…», έλεγε μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω το αδημοσίευτο απόσπασμα:

Τα ξημερώματα, όμως, της Παρασκευής και ανήμερα των γενεθλίων του, ο 28χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. 

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του

Ο Πάνος Ζάρλας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα με μαγάλη ταχύτητα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπήρξε εμπλοκή με κάποιο διερχόμενο όχημα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top