Δείτε ποιο κωμικό σίριαλ απέρριψε το MEGA και «έσκισε» στον ΑΝΤ1!

Όσα είπε η Άννα Κουρή για το «Οι Μεν και οι Δεν»

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε η Άννα Κουρή για τον γάμο της, την καριέρα της αλλά και το σίριαλ που την «απογείωσε». Ο λόγος για το «Οι Μεν και οι Δεν» του Χάρη Ρώμα, που είδαμε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στον ΑΝΤ1.

Όπως εξομολογήθηκε η «Βάνα Δάγκα»: «Όταν βγήκε το σίριαλ δεν το περιμέναμε ότι θα κάνει επιτυχία! Ήμασταν οι outsiders! Το είχαμε πάει στο MEGA και δεν το είχε δεχτεί γιατί είχε μόνο άγνωστους και έλεγαν ότι δε θα έχει επιτυχία! Τελικά το πίστεψε ο ΑΝΤ1 και το πήρε, κάναμε ένα χρόνο πριν ξεκινήσει το σίριαλ πρόβα, όποτε το είχαμε βρει πριν τα γυρίσματα στις πρόβες». Ως γνωστόν, εκείνη την εποχή υπήρχε και μία μεγάλη κόντρα ανάμεσα στα δύο πρώτα ιδιωτικά κανάλια της τηλεόρασης!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκυλί στο «Οι Μεν Και Οι Δεν» έπαιρνε μισθό!

Ναι μεν ο ρόλος αυτός την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, ωστόσο… : «Ο κόσμος με “παραταύτησε” με τη Βάνα, μου πρότειναν συνέχεια τα ίδια πράγματα στην τηλεόραση. Για μένα δεν έχει ενδιαφέρον όταν έχεις κάνει κάτι τόσο πετυχημένο να επαναλάβεις το ίδιο, το έκανες και τελείωσε. Θα μου άρεσε να παίξω και σε κάτι πιο δραματικό, θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω άνετα».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε και για το σκυλάκι της, την Τερέζ που -εντελώς τυχαία- βρέθηκε να συνοδεύει και στις τρεις σεζόν της κωμικής σειράς. «Η Τερέζ δεν ήταν μέσα στο σήριαλ αλλά επειδή ήταν η προέκτασή μου, είπε η Τζόυς Ευείδη να την βάλουμε. Η Τερέζ ήταν ασφαλισμένη και πληρωνόταν μέσα από εμένα στο όνομα μου, ήταν και ένας τρόπος να μου γίνει και μια αύξηση» εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top