ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκυλί στο «Οι Μεν Και Οι Δεν» έπαιρνε μισθό!

Τι είπαν 20 χρόνια μετά τη σειρά, η Άννα Κουρή και η Άννα Χατζησοφιά

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκυλί στο «Οι Μεν Και Οι Δεν» έπαιρνε μισθό!

​Το ότι το σκυλάκι της Βάνας Δάγκα στη σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν» έπαιρνε… μισθό, αποκάλυψαν η Άννα Κουρή και η Άννα Χατζησοφιά, είκοσι χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς!

Το «παιδί» του ζεύγους Δάγκα, η Τερέζ, ήταν το σκυλάκι της Άννας Κουρή, που ενσάρκωσε το ρόλο. «Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε για να δουλέψουμε το σενάριο ήταν ένα χρόνο πριν ξεκινήσει το σήριαλ και είχαμε πάει στο σπίτι του Χάρη. Τότε μόλις είχα πρωτοπάρει την Τερέζ, η οποία δεν ήταν στο σενάριο από την αρχή. Και την είχα συνέχεια μαζί μου, αγκαλιά, και λέει κάποια στιγμή η Τζόυς στον Χάρη “αυτό είναι η προέκταση το�� χεριού της Άννας, πρέπει να το βάλουμε να παίξει”», είπε, στην εκπομπή «Flashback» του ΑΝΤ1, η ηθοποιός.

«Και βέβαια έκλεψε την παράσταση και το καυχιέμαι ως… μάνα. Απαίτησα να πληρώνεται γιατί δεν είναι δυνατόν μία σταρ να μην πληρώνεται καθόλου και ήταν και σε όλα τα επεισόδια!», συνέχισε η ηθοποιός, με τη σεναριογράφο, Άννα Χατζησοφιά, να την επιβεβαιώνει, λέγοντας ότι «υπήρχε ένα ποσό του μπάτζετ που πήγαινε στην Τερέζ, συμβολικό μεν, αλλά πραγματικό δε, διότι η Τερέζ χτυπούσε μεροκάματο!».

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψαν για το σκυλί η ηθοποιός και η σεναριογράφος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top