Sin Boy: «Έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι»

Γιατί φόρεσε μάσκα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Δεν είχε δώσει ποτέ συνέντευξη και τώρα που το έκανε τα είπε όλα. Ο τραγουδιστής του «Mama»  που έχει σαρώσει στο YouTube, βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ο Sin Boy ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής. Μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στο σχολείο, λόγω της καταγωγής του από την Αλβανία, τη φτώχεια, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τις συλλήψεις και πολλά άλλα…

«Οι γονείς μου ήρθαν από την Αλβανία στον εμφύλιο, περάσαμε δύσκολα αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι»

Ο ρατσισμός στο σχολείο και η φτώχεια

«Δεν με έκαναν παρέα στο δημοτικό, ούτε με ήθελαν οι γκόμενες. Στο σπίτι δεν είχαμε χρήματα, έχω περάσει εποχές που έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί θα με καταλάβουν! Είμαι περήφανος που το έχω περάσει, γιατί αυτό με κάνει τόσο δυνατό σήμερα» 

Ξεκαθάρισε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να βγάζει χρήματα και όχι να είναι διάσημος.

«Το όνειρό μου είναι να βγάλω λεφτά, όχι να είμαι διάσημος, γι’ αυτό δε δίνω συνεντεύξεις»

Μάλιστα, ο Sin Boy εμφανίστηκε με μάσκα στην εκπομπή και όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για ποιο λόγο τη φοράει, εκείνος με χιούμορ απάντησε: «Γιατί είμαι αρρώστια και μη σας κολλήσω εδώ πέρα».

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε ακόμα και για τις περιπέτειες που είχε με τις Αρχές λέγοντας πως στο παρελθόν είχε συλληφθεί πολλές φορές. Παλιά οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν για το παραμικρό στο τμήμα. Όπως είπε, τώρα πια κάνουν σωστά τη δουλειά τους, καθώς μπορεί να ζητήσουν αυτόγραφο για το παιδί τους αλλά συγχρόνως κάνουν και το σωστό.

«Μισώ τον Αντώνη Κανάκη»

Αυτό που ξάφνιασε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν οι δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Αντώνη Κανάκη.

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δε θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ό,τι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δε μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια… Έκανε το “Mama” και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το “Mama”, κάνουν όλοι κάτι “Mama” για να πουλήσει, κατάλαβες…

Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δε μου αρέσει, είναι χάλια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top