Elif: Η Ελίφ είναι χαρούμενη που βγήκε από την αποθήκη

Νέες περιπέτειες για την Ελίφ την Τετάρτη στις 17:30

Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως έπρεπε να δωροδοκήσει τους άντρες του Νετζντέτ για να τους ξεφορτωθεί και πως δεν είχε άλλη επιλογή αλλά η Τουλάι νιώθει μεγάλη λύπη επειδή ανακάλυψε πως ο Βεϊσέλ της είπε ψέματα για άλλη μια φορά.

Του λέει πως δεν θα ξεχάσει ότι έκανε και πως η σχέση τους έφτασε στο τέλος. Η Τουλάι φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τη Φεριντέ πως εγκατέλειψε τον Βεϊσέλ. Η Φεριντέ της προτείνει να μείνει σπίτι της.

Ο Μουράτ αισθάνεται ντροπή για ότι έκανε ο πατέρας του. Η Φεριντέ και η Μελέκ του εξηγούν πως δεν είναι δικό του το λάθος και πως όλα θα πάνε καλά. Οι τρεις τους πηγαίνουν στο σπίτι της Φεριντέ και προσπαθούν να σχεδιάσουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επισκέπτονται την Αλιγιέ. Η Αλιγιέ πονάει και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επειδή δεν μπορεί να κουνήσει την αριστερή πλευρά της. Η Αλιγιέ ζητάει συγνώμη στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Σελίμ και ο Κενάν σκέφτονται πως πρέπει να βρουν μια νοσοκόμα για την Αλιγιέ. Καθώς το συζητούν εμφανίζεται η Ζεϊνέπ και τους λέει πως το καλύτερο θα ήταν να φροντίσει εκείνη την Αλιγιέ.

Η Αρζού αποφυλακίζεται και ο Νετζντέτ είναι στο πλευρό της μαζί με τον Ερκούτ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βλέπει στο σπίτι την Γκόντζα και της λέει πως σύντομα θα χάσει τα πλούτη και την πολυτέλεια από τη ζωή της αλλά η Γκόντζα δεν της δίνει καμία σημασία.

Η Αρζού θέλει να βρει την Ελίφ και τηλεφωνεί στη Σεχέρ αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα για την Ελίφ. Η Γκόντζα προσπαθεί να σώσει την Ελίφ αλλά τις πιάνει ο Νετζντέτ και τις κλειδώνει στην αποθήκη.

Επιστρέφοντας από την αποθήκη ο Νετζντέτ βλέπει την Αρζού και όταν εκείνη τον ρωτάει αν ξέρει που είναι η Ελίφ, ο Νετζντέτ δηλώνει πως δεν έχει ιδέα. Ο Kεμάλ, ο αλκοολικός αδελφός της Ναζάν, μιας υπηρέτριας του Νετζντέτ, έρχεται για να της ζητήσει χρήματα.

Ο Νετζντέτ τον βλέπει και του υπόσχεται πολλά λεφτά αν αναλάβει να ξεφορτωθεί την Ελίφ. Ο Kεμάλ δέχεται την πρότασή του.

Η Σεχέρ θυμώνει επειδή η Αρζού την κάλεσα για να τη ρωτήσει για την Ελίφ και φοβάται μήπως ανακαλύψει πως η Νουρτέν ήταν αδελφή της.

Η Τουλάι φτάνει λυπημένη στο σπίτι της Φεριντέ. Η Μελέκ την παρηγορεί αλλά η Τουλάι είναι αποφασισμένη να μην συγχωρήσει τον Βεϊσέλ.

Η Μελέκ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να πάρει πληροφορίες για την υπόθεση της Ελίφ αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος. Η Μελέκ μαθαίνει πως η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της.

Η Αρζού μαθαίνει από το προσωπικό πως η Γκόντζα είναι κλειδωμένη στην αποθήκη. Πηγαίνει αμέσως εκεί και πείθει τον σωματοφύλακα του Νετζντέτ να την αφήσει να μπει.

Όταν η Αρζού λέει στην Γκόντζα πως αυτό θα είναι το μέλλον της, εκείνη της απαντάει πως ο Νετζντέτ της έκρυψε την Ελίφ και μόλις την έδιωξε μακριά. Η Αρζού ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ και εκείνος τη διώχνει.

Ο Κεμάλ έχει δύο κόρες, μια μεγάλη και ένα κοριτσάκι. Η Ελίφ δεν ξέρει που την πηγαίνει ο Κεμάλ αλλά είναι χαρούμενη που βγήκε επιτέλους από την αποθήκη.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top