Χαράλαμπος από MasterChef: Ρίχνει τα «βέλη» του μετά την αποχώρηση

Η ανάρτηση του πρώην παίκτη στο Facebook

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε οριστικά για τον Χαράλαμπο Κοτσώνη, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης, αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Ο πρώην παίκτης έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και πέταξε τα «βέλη» του στους συμπαίκτες του, κάνοντας λόγο για ηθοποιούς και ίντριγκες.

MasterChef 3: Έξαλλος ο Χαράλαμπος με τους συμπαίκτες του

MasterChef 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί!

«Το έντεκα δεν είναι σίγουρα ο τυχερός μου αριθμός, δεύτερη φορά σε αποχώρηση. H αλήθεια είναι ότι το περίμενα, σχεδόν το ήθελα να φύγω, γιατί είπα ότι μετά την επιστροφή μου ξανά στο παιχνίδι ό,τι κέρδιζα από εκεί και πέρα θα ήταν έξτρα. Δεν απογοητεύτηκα, έζησα τις καλύτερες μου εμπειρίες στο παιχνίδι, δοκίμασα, ρίσκαρα, το έζησα όσο καλύτερα μπορούσα. Έφυγα σε ένα καλό σημείο, το πιο κατάλληλο θεωρώ, πριν η μαγειρική δώσει την θέση της στο ριάλιτι. Δεν το έχω με τα προκαθορισμένα δεν είμαι εγώ! Κατάφερα να φτιάξω την εικόνα που λανθασμένα είχα δώσει, ειδικά στην δοκιμασία με τον Παντελή, τότε που είχαμε απλά μια κακή μέρα, εξάλλου δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Παντέλο, ούτε μετά το "εν κουλι". Έμαθα πολλά, και θεωρώ πως άφησα και εγώ το στίγμα μου σαν παίκτης στο παιχνίδι!
Η μαγειρική δεν σταματά μετά από ένα ριάλιτι μαγειρικής και ο μάγειρας αν είναι καλός θα φανεί στην πραγματική κουζίνα μετά το παιχνίδι. Σε μια κουζίνα που δεν έχουν θέση ούτε τα προκαθορισμένα, ούτε οι ηθοποιοί, ούτε ίντριγκες. Εκεί που πάντα έχει σημασία η Μαγειρική και μόνο», έγραψε ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top