Συγκινεί η Παππά: «Πέρασα δύο χρόνια βασανιστικά. Ήμουν ζωντανή νεκρή»

Η ηθοποιός μίλησε μετά την αθώωσή της για το κύκλωμα κοκαϊνης

«Τα πιο άσχημα χρόνια της ζωής μου πέρασα τα τελευταία δυο χρόνια. Ήμασταν όλοι στα νοσοκομεία» είπε με τρεμάμενη φωνή η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου».

Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός μαζί με τον γιο της, Δημήτρη, κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι. 

«Αισθάνομαι δικαιωμένη και το περίμενα. Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη. Πέρασα δύο χρόνια βασανιστικά, άσχημα…Ήταν τα δύο πιο άσχημα χρόνια της ζωής μου. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δε θα ήθελα να συμβεί. Ήμουν μια ζωντανή νεκρή. Έφτασα στα όρια της αυτοκτονίας, αλλά έκανα πίσω γιατί είχα το παιδί μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και από εκείνον θα το βρουν αυτοί που με έμπλεξαν…», είπε μεταξύ άλλων.

Ο δικηγόρος τους, Αλέξης Στεφανάκης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την οριστική αθώωση της ηθοποιού και του γιου της.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως αθώος κρίθηκε και ο Θέμης Γεωργαντάς 

«Ως προς τον Δημήτρη και τη Χριστίνα έχουμε το τέλος αυτής της περιπέτειας. Έχουμε ομόφωνα αθωωτική απόφαση και κλείνει αυτός ο κύκλος,  ο οποίος ήταν τόσο βασανιστικός για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχει ολοκληρωθεί η απόφαση για τους λοιπούς κατηγορουμένους. Και δεν αναφέρομαι ως προς τους μετόχους της εταιρείας, όπως είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, που και για αυτούς είναι ομόφωνα αθωωτική η απόφαση. Είναι μία στιγμή χαράς. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν εγκλωβιστεί σε μία απόφαση που πραγματικά δεν τους αφορούσε. Είναι το τέλος μίας πραγματικά βασανιστικής διαδρομής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top