Elif: Η Ζεϊνέπ χάνει την ψυχραιμία της όταν βλέπει τον Ερκούτ!

Οι εξελίξεις δε σταματούν στο επεισόδιο της Τρίτη στις 17:30

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι φτάνουν στο δικαστήριο την ώρα που ο δικαστής πρόκειται να ανακοινώσει την ακύρωση του γάμου της Ζεϊνέπ και του Σελίμ. Ζητούν άδεια από τον δικαστή και λένε τα πάντα.

Όταν ο Σελίμ μαθαίνει τη συμφωνία, που έκανε η Ζεϊνέπ για να τον χωρίσει, ξαφνιάζεται και μετανιώνει επειδή της συμπεριφέρθηκε άδικα. Πιστεύει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ. Ο δικαστής αναβάλει την απόφασή του και ζητάει από το ζευγάρι να ξανασκεφτούν την απόφασή τους.

Η Ζεϊνέπ δεν νιώθει καλά με αυτή την αναβολή. Δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Σελίμ επειδή δεν την εμπιστεύθηκε. Ο Σελίμ θέλει να της μιλήσει αλλά η Ζεϊνέπ φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συμβουλεύουν τον Σελίμ να δώσει λίγο χρόνο στη Ζεϊνέπ.

Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το δικαστήριο και όταν τον βλέπει η Ζεϊνέπ χάνει την ψυχραιμία της. Του ζητάει να μείνει μακριά της και του λέει πως δεν θα χωρίσει ποτέ από τον Σελίμ. Η κοπέλα πηγαίνει στο εστιατόριο και μιλάει με τον Μουράτ και τη Φεριντέ. Η Φεριντέ και ο Μουράτ προσπαθούν να την ηρεμήσουν αλλά η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη.

Η Αλιγιέ και ο Κενάν περιμένουν στο σπίτι με αγωνία να μάθουν το αποτέλεσμα της ακροαματικής διαδικασίας του διαζυγίου του Σελίμ και της Ζεϊνέπ. Και οι δύο πιστεύουν πως η Ζεϊνέπ είναι ένοχη. Όταν ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι τους λέει τι συνέβη και μητέρα και γιος εκπλήσσονται από τα νέα δεδομένα. Ακόμα δεν πιστεύουν στην αθωότητα της Ζεϊνέπ αλλά ο Σελίμ την υπερασπίζεται.

Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ αλλά δεν τη βρίσκει και αποφασίζει να τη δει από κοντά για να μιλήσουν. Η Νουρτέν περιμένει στο δωμάτιο της Σεχέρ ενώ προσέχει την Ελίφ.

Η Ελίφ ακόμα φοβάται πως θα έρθει η Αρζού να την πάρει. Όταν επιστρέφει η Σεχέρ, η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι της. Ο Μουράτ ενημερώνει τον Βεϊσελ πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι παίρνουν μαζί τους τη Μελέκ και πηγαίνουν εκεί. Προσπαθούν να ηρεμήσουν τη Ζεϊνέπ και να την πείσουν να συγχωρήσει τον Σελίμ. Εκείνη τη στιγμή ο Σελίμ καλεί τον Βεϊσελ και μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι στο εστιατόριο.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top