Έρχεται νέο τραγούδι από KINGS και Θέμη Αδαμαντίδη

Μείνετε συντονισμένοι την Πέμπτη 18 Απριλίου

Οι KINGS ένωσαν τις δυνάμεις τους με την πιο ερωτική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, τον Θέμη Αδαμαντίδη. Το αποτέλεσμα είναι ένα ντουέτο που θα λατρέψουμε από το πρώτο άκουσμα. Ένας ύμνος στον έρωτα και την αληθινή αγάπη. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έντυσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο το τραγούδι των KINGS και μία ακόμα τεράστια επιτυχία ειναι προ των πυλών.

Ο «βασιλιάς» έρχεται την Πέμπτη 18 Απριλίου στο επίσημο κανάλι των KINGS. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 11 Απριλίου και μόλις κυκλοφόρησε το teaser του επίσημου video clip. Θέμης Αδαμαντίδης και KINGS πρωταγωνιστούν σε ένα video clip με πολλές εκπλήξεις που μας παρουσιάζει την «αγάπη» σε όλες τις εκδοχές.

Η σκηνοθεσία έγινε από τον μετρ του είδους Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και το πρώτο δείγμα είναι πραγματικά μοναδικό. Οι KINGS και ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος μας έχουν χαρίσει τις πιο πρωτότυπες παραγωγές σε ελληνικά video clip. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και τώρα από το βασιλικό group της ελληνικής δισκογραφίας και τον μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη.

Πάρτε μία γεύση από το teaser που μόλις κυκλοφόρησε και μείνετε συντονισμένοι μέχρι την Πέμπτη 18 Απριλίου.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top