Μάγκυ Ταμπακάκη: Η ανάρτησή της για τον Ζαχίρ του MasterChef

«Αν κάτι θα μείνει ανεξίτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι…»

Μάγκυ Ταμπακάκη: Το Συγκινητικό Της Μήνυμα Για Τον Ζαχίρ!

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ήταν ζευγάρι με τον Ζαχίρ Γιαβαρί στην εβδομάδα του Silver Award του MasterChef. 

Οι δύο τους αποκλείστηκαν τη δεύτερη μέρα, ωστόσο, θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να βρεθούν στον τελικό. 

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκλόνισε με τα όσα έγραψε για τον Ζαχίρ.

«Αν κάτι θα μείνει ανεξίτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι το γέλιο, αυτό το γέλιο το αυθόρμητο, το παρορμητικό, το απρόσμενο, που σου φτιάχνει τη διάθεση και τη μέρα. Η γνωριμία με αυτά τα παιδιά, που όπως κ εμείς πέρσι, κάνουν όνειρα, ελπίζουν και σχεδιάζουν το μέλλον τους. Ο Ζαχίρ, προς το παρόν, έχει ένα όνειρο, να καταφέρει να ξαναδεί τη μητέρα του μετά από χρόνια και πιο ιερό όνειρο από αυτό δεν υπάρχει. Εύχομαι αυτή η εμπειρία που λέγεται @masterchefgr να του δώσει όσα έχει ονειρευτεί και να μην τον αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ο γλυκός, αφοπλιστικά ειλικρινής και με αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης Ζαχιρ», έγραψε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν κάτι θα μείνει ανεξιτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι το γέλιο, αυτό το γέλιο το αυθόρμητο, το παρορμητικο, το απρόσμενο, που σου φτιαχνει τη διάθεση και τη μέρα. Η γνωριμία με αυτά τα παιδιά, που όπως κ εμείς περσυ, κάνουν όνειρα, ελπίζουν και σχεδιάζουν το μέλλον τους. Ο Ζαχιρ, προς το παρόν, έχει ένα όνειρο, να καταφέρει να ξαναδεί τη μητέρα του μετά από χρόνια και πιο ιερο όνειρο από αυτό δεν υπάρχει. Ευχομαι αυτή η εμπειρία που λέγεται @masterchefgr να του δώσει όσα έχει ονειρευτεί και να μην τον αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ο γλυκός, αφοπλιστικά ειλικρινής και με αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης Ζαχιρ.

A post shared by Μαγκυ Ταμπακάκη (@maggie_tampakaki) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top