MasterChef: Backstage από το επεισόδιο της Τετάρτης

Όσα δεν είδαμε στον αέρα

Υπάρχουν όσα προβάλλονται στον άερα του STAR από το MasterChef, υπάρχουν κι εκείνα που δεν φτάνουν μέχρι τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Αλλά δεν πειράζει γιατί τα έχει καταγράψει η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

Κριτές και παίκτες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του Γιώργου Κρικοριάν, ο οποίος βρέθηκε στα παρασκήνια της εξωτερικής ομαδικής δοκιμασίας κατά την οποία οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν «αντιμέτωποι» κι έπρεπε να μαγειρέψουν για 50 αεροσυνοδούς των αεροπορικών εταιρειών Aegean Airlines και Olympic Air.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαρακτήρισε... Ζάχο Δόγκανο τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Πάνος, η Ασημίνα, ο Ζαχίρ, η Άλκηστης, ο Χρήστος κι ο Παντελής μίλησαν για όλα!

Μάλιστα, ο κριτής αποκάλυψε τι έκανε στο παρελθόν με τις αεροσυνοδούς.

«Παλιότερα έκανα το εξής. Αν είχε καμιά πολύ όμορφη αεροσυνοδό παράγγελνα συνεχόμενα αναψυκτικά, που σου φέρνουν αν ζητάς, για να τη βλέπω και να τη ξαναβλέπω. Οπότε κατέβαινα από το αεροπλάνο πρησμένος από τα αναψυκτικά. Η εικόνα του Πάνου Ιωαννίδη σήμερα μαζί με τις κοπέλες ήταν ίδια με τον Ζάχο Δόγκανο», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top