Elif: Η Μελέκ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την Ελίφ

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ και η Μέλεκ χαίρονται όταν βλέπει η μία την άλλη. Η Μελέκ ρωτάει την Τουγτσέ τι έκαναν με την Ελίφ όταν ήταν μαζί. Η Τουγτσέ μαθαίνει πως η Μελέκ είναι η μητέρα της Ελίφ. Η Μελέκ λέει στην Τουγτσέ πως η Ελίφ δεν πέθανε, πως την έχουν απαγάγει και πως εκείνη θα τη βρει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Η Τουλάι αναρωτιέται ποια είναι η μικρή και ο Βεϊσέλ της λέει πως η Τουγτσέ είναι η εγγονή του Νετζντέτ. Πιστεύει πως όταν πάει την Τουγτσέ στον Νετζντέτ εκείνος θα τον συγχωρήσει. Όταν βγαίνει έξω από το σπίτι, οι άντρες του Νετζντέτ πιάνουν ξανά τον Βεϊσέλ.

Ο Νετζντέτ είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Βεϊσέλ όταν εκείνος του λέει πως έχει την Τουγτσέ. Ο Νετζντέτ του λέει πως δεν θα τον αφήσει να φύγει και να πει σε κάποιον άλλο να φέρει στο σπίτι του την εγγονή του. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει την Τουγτσέ.

Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη που βλέπει ξανά την Αρζού και τον Νετζντέτ. Τους λέει όσα πέρασε και κρύβεται στην αγκαλιά της Αρζού.

Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Μια μάχη ξεκινάει και ένας πυροβολισμός ακούγεται. Η Τουγτσέ πέφτει στο έδαφος. Παρά την απαγόρευση του Νετζντέτ, η Αρζού τηλεφωνεί στον Κενάν κι εκείνος της λέει πως δεν θέλει να ακούει ούτε τη φωνή της και κλείνει το τηλέφωνο.

Η Γκόντζα ακούει την Αρζού να μιλάει στον Κενάν και την προειδοποιεί να είναι προσεχτική, Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν για το περιστατικό με τη γυναίκα, που την κυνηγούσε και εκείνη του απαντάει πως πρόκειται για μια τρελή.

Όταν ο Μουχσίν φεύγει η Νουρτέν μαλώνει την Ελίφ επειδή μίλησε σχετικά στον άντρα της. Η Σεχέρ μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι εγγονή του Νετζντέτ και ενημερώνει τη Νουρτέν. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή.

Η Πελίν λυπάται επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά χαίρεται που δεν μιλάει πια με τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ πιέζει τη Ζεϊνέπ να κάνει αίτηση διαζυγίου. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top