Elif: Ξαναβρίσκει τη μνήμη της η Ελίφ;

Φοβερές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς την Τετάρτη

Ο Κενάν θυμάται όλες τις φορές που είδε τον Ερκούτ στο παρελθόν και συνειδητοποιεί πως είναι ο ίδιος άντρας, που η Αρζού ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός, που χτύπησε την κόρη τους πριν από μήνες.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Ο Κενάν πιστεύει πως η Αρζού ήταν αυτή, που έβαλε τον Ερκούτ να ψευδομαρτυρήσει. Όταν η Αρζού επιστρέφει, η Σεχέρ της λέει πως ο Κενάν την περιμένει και είναι θυμωμένος.

Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού για τη σχέση της με τον Ερκούτ και εκείνη το αρνείται αλλά ο Κενάν ξέρει πως η Αρζού, ο Νετζντέτ και ο Ερκούτ είναι συνεργάτες στο έγκλημα. Μαζί με την Αρζού πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ. Εκεί ανακοινώνει πως ο γάμος του με την Αρζού έχει τελειώσει οριστικά και πως η Αρζού δεν θα επιστρέψει στο κτήμα ποτέ ξανά.

Ο Νετζντέτ λέει στον Κενάν πως δεν μπορεί να αποδείξει κανέναν από τους ισχυρισμούς του και πως ο μόνος εγκληματίας ανάμεσά τους είναι ο Σελίμ, που τον πυροβόλησε. Ο Κενάν τσακώνεται με τον Νετζντέτ ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον Ερκούτ. Οι άντρες του Νετζντέτ εμφανίζονται και ο Κενάν φεύγει λέγοντας πως θα πληρώσουν για όσα έχουν κάνει.

Η Αρζού αισθάνεται συντριμμένη επειδή ο Κενάν την εγκατέλειψε. Δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη και ξέρει πως δεν θα μπορέσει να δει την Τουγτσέ ξανά. Η Γκόντζα εμφανίζεται και ζητάει από την Αρζού να φύγει από τις ζωές τους.

Ο Νετζντέτ τις προειδοποιεί να σταματήσουν να τσακώνονται. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως δεν έχει άλλη επιλογή και για να σώσει τον Σελίμ πρέπει να κάνει μια συμφωνία με τον Ερκούτ.

Η Τουγτσέ αρχίζει και ενοχλείται από τις ερωτήσεις του Σερντάρ για τη μητέρα της και την άρνησή του να της επιτρέψει να της τηλεφωνήσει. Καταφέρνει να του το σκάει και ο Σερντάρ την αναζητά στους δρόμους σαν τρελός. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να βρει το δρόμο για το σπίτι της και αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσει βοήθεια αλλά εκεί βλέπει τον Σερντάρ.

Η Σεχέρ λέει στην Αλιγιέ πως ο Κενάν πήρε θυμωμένος την Αρζού και έφυγαν. Η Αλιγιέ φοβισμένη τηλεφωνεί στον Κενάν αλλά δεν τον βρίσκει. Όταν ο Κενάν επιστρέφει εκείνος της λέει τι συνέβη. Καθώς μιλάνε, η Σεχέρ έρχεται και τους λέει πως η Τουγτσέ δεν ήταν μέσα στο σχολικό.

Ο Κενάν τηλεφωνεί αμέσως στο σχολείο και μαθαίνει πως η Τουγτσέ δεν πήγε σχολείο. Τρελαμένος από αγωνία, ο Κενάν τηλεφωνεί στην αστυνομία. Η Μελέκ συνεχίζει να λέει πως δεν κατάφερε να πάρει την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό.

Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως τους έχει βάλει όλους σε κίνδυνο και αποφασίζει να το σκάσει αλλά τον πιάνουν οι άντρες του Νετζντέτ. Καταφέρνει όμως να τους ξεφύγει και κρύβεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι.

Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top