Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.
«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και γι’ αυτό πάντα ήμουν προσεκτική στις επιλογές μου. Μου άρεσε η εικόνα μιας νέας μαμάς. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και μακάρι να είχα κάνει τρία, τέσσερα και πέντε παιδιά. Ούτε ποτέ φανταζόμουν ότι θα χώριζα» εξομολογήθηκε στην εκπομπή «After Dark» και στον Θέμη Γεωργαντά η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε:
«Για μένα τώρα είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης. Και είναι τα πάντα! Σαν σκέψη, πάντως, δεν υπάρχει κάτι… Δεν λέω ότι δεν είμαι γυναίκα ή μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Απλώς είναι πάνω από όλα τα παιδιά. Πάνω και από τη δουλειά».