Elif: Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή

Περισσότερες ανατροπές στην Ελίφ της Τετάρτης στο STAR

Μετά τις φωτογραφίες, που του έδειξε ο Νετζντέτ, ο Σελίμ είναι πλέον σίγουρος ότι η Ζεϊνέπ τον απατάει. Χωρίς να έχει ιδέα για τις φωτογραφίες, η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη φυλακή να δει τον Σελίμ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Είναι πολύ ενθουσιασμένη επειδή θα του πει πως θα γίνει πατέρας. Όταν φτάνει όμως εκεί, ο Σελίμ της δείχνει τις φωτογραφίες και τη ρωτάει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας του παιδιού της. Της λέει πως δεν την εμπιστεύεται.

Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη αλλά και ο Σελίμ δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Όταν η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι κλαίγονται, η Αλιγιέ παραξενεύεται. Η Ζεϊνέπ της λέει μόνο πως ο Σελίμ πλέον δεν την εμπιστεύεται κλαίγοντας ασταμάτητα.

Η φήμη πως το πλυντήριο αυτοκινήτων πουλήθηκε και το γεγονός πως ο Βεϊσέλ έβαλε τη Μελέκ να υπογράψει κάποια χαρτιά κάνουν την Τουλάι να υποψιάζεται τις κινήσεις του Βεϊσέλ. Αρχίζει να ψάχνει και ανακαλύπτει πως ο Βεϊσέλ πούλησε την επιχείρησή του και ένα σπίτι.

Η Ελίφ οδηγεί τον Μουχσίν στο κτήμα. Η Σεχέρ μένει άφωνη όταν τους βλέπει μπροστά της. Την ίδια έκπληξη νιώθει και ο Μουχσίν. Όταν της λέει πως θέλει να επιστρέψει τα χρήματα στον ιδιοκτήτη τους, η Σεχέρ λέει στον Μουχσίν πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε και τον πείθει για αυτό.

Καταφέρνει να τους διώξει πριν τους δει κανείς και ο Μουχσίν εξακολουθεί να έχει τα χρήματα στην κατοχή του. Όταν η Νουρτέν δεν μπορεί να βρει τη Σεχέρ, καλεί την Αρζού και της ζητάει λεφτά για να μην φέρει πίσω την Ελίφ.

Η Αρζού καλεί κάποιον και του λέει πως θέλει να εξαφανίσει μια γυναίκα και ένα κopιτσάκι. Η Σεχέρ κρυφακούει τη συνομιλία της και ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Την ενημερώνει και για την επίσκεψη στη φάρμα του Μουχσίν με την Ελίφ.

Η Νουρτέν τηλεφωνεί στον Μουχσίν αλλά δεν τον βρίσκει. Ο Μουχσίν και η Ελίφ προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να βοηθήσουν με τα χρήματα που έχουν, τον Χαμίτ, χωρίς να τον εκμεταλλευθεί ο Σενόλ.

Ο Βεϊσέλ βλέπει τη Μελέκ να πλέκει μωρουδιακά και εκείνη του λέει πως είναι για το μωρό της Ζεϊνέπ.

Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται από τα νέα και τα βάζει με την Τουλάι, που το κράτησε μυστικό από εκείνον. Η Τουλάι βρίσκει την ευκαιρία, που ήθελε και του μιλάει για την πώληση της επιχείρησης και του σπιτιού της Μελέκ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top