Ανδρέας Γεωργίου: «Είμαι ερωτευμένος με μια κοπέλα...»

Αποκάλυψε ότι πρώτη φορά "τρώει χυλόπιτα"

Ο Ανδρέας Γεωργίου δε μιλάει ποτέ για την προσωπική του ζωή, όμως το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος με μια κοπέλα αλλά εκείνη δε θέλει να είναι μαζί του, επειδή δεν του έχει εμπιστοσύνη!

«Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν έχω σχέση. Για πρώτη φορά έφαγα χυλόπιτα γιατί δεν με εμπιστεύεται. Είναι τοίχος, δεν μου δίνει την ευκαιρία. Δεν το πιστεύω ότι το συζητάω αυτό... Αυτό που γενικότερα με τραβάει είναι το χιούμορ, αλλά και να μπορεί να σε «διαβάσει», να μη χρειαστεί να μιλάμε, τον βλέπεις και ξέρεις τι θέλει να σου πει. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα, δεν συμβαίνει κάθε μέρα», είπε και φανερά αμήχανος ήπιε το νερό του.

Ο Ντάνος και η συμμετοχή του στο Τατουάζ 

Ακόμα, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Δική μου ιδέα ήταν να μπει ο Ντάνος στο Τατουάζ. Έκανα γύρισμα για το Κόκκινο Νυφικό και είχα γκεστ τον Γιώργο Χρανιώτη και του είπα ότι σκέφτομαι να πάρω τον Ντάνο να κάνει ένα δοκιμαστικό. Και μου λέει “του το είπα κι εγώ”. Μου έδωσε το τηλέφωνό του, τον πήρα και κανονίσαμε ένα ραντεβού σε μια καφετέρια. Του είπα ότι πρέπει να κάνουμε δοκιμαστικό για να μην εκτεθούμε και οι δύο και μου είπε εννοείται.

Κάναμε δοκιμαστικά στο σαλόνι του σπιτιού μου. Είχε πολύ πλάκα… Ήμουν εγώ και ο συνεργάτης μου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και έπρεπε να δω πώς είναι αυτός ο άνθρωπος και στο ερωτικό. Οπότε κάναμε μια σκηνή Τόνι – Τατιάνα, του έδωσαν τον Τόνι και λέω στον Κώστα κάνε Τατιάνα και μου λέει “δεν την κάνω”. Και του λέω φερ’ την εδώ. Κι εκεί που κάνω εγώ Τατιάνα και αυτός Τόνι, γυρίζει και με κοιτάζει και του λέω μη με κοιτάς έτσι. Γελάσαμε πολύ.

Ανδρέας Γεωργίου: «Έχασα τη μαμά μου από AIDS όταν ήμουν 12 ετών»

Νομίζω βγήκε σε καλό. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα ακούσουμε πολύ κράξιμο. Πολλοί δικοί μου άνθρωποι μου είπαν πως είναι λάθος να γίνει ο Ντάνος ηθοποιός. Υπήρξαν αντιδράσεις, όχι έντονες όταν το ανακοίνωσα στους άλλους ηθοποιούς».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top