Ανδρέας Γεωργίου: «Έχασα τη μαμά μου από AIDS όταν ήμουν 12 ετών»

Τι είπε για το τέλος του Τατούαζ

Εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα».

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει για την απώλεια της μητέρας του από AIDS ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που οι σχέσεις με τον πατέρα του είχαν φτάσει στα άκρα.

«Έχασα τη μαμά μου από AIDS, όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου», είπε και αποκάλυψε γιατί οι σχέσεις με τον μπαμπά του είχαν φτάσει στα άκρα:

Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα

Το τέλος του «Τατουάζ» και η νέα σειρά που ετοιμάζει

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει βάλει την υπογραφή του σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και το «Μπρούσκο». Αναφέρθηκε στο τέλος του «Τατουάζ» αλλά και τη συμμετοχή του Ντάνου.

Απάντησε γιατί ολοκληρώνεται φέτος η σειρά και τι είπε για το μέλλον του στο κανάλι.

«Μετά το Μπρούσκο, αισθάνθηκα ότι ήθελα να κλείσει ο κύκλος αυτός στον Ant1. Είχαμε τότε χτίσει μια σχέση με τον Alpha, όμως ήθελα να τελειώσει η τέταρτη σεζόν, γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω κόσμο. Μετά ήρθαμε στον Alpha, με τον οποίο είχαμε κάνει συζητήσεις και ταιριάξαμε. Η μοίρα κάπως έτσι μας έφερε εδώ», είπε και αποκάλυψε το λόγο που η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος.

«Είχαμε πει πως το Τατουάζ θα πάει δυο σεζόν. Τώρα, λοιπόν, που συζητούσαμε για τρίτη χρονιά, θυμηθήκαμε αυτό που είχαμε πει ότι πρέπει να τελειώσει στο πικ της», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και σε ποιο κανάλι θα είναι η νέα του σειρά.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Alpha. Λέγονται και ακούγονται διάφορα, δεν ισχύει τίποτα, η αλήθεια είναι ότι συζητήσαμε. Θέλω αυτό το καινούργιο που ετοιμάζουμε, να υπάρχει σε εικόνα. Όταν το ετοιμάσουμε πρώτα θα το δούνε στον Alpha και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Θέλω να έχω καλές σχέσεις με την αγορά

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top