Μένει ΣΚΑΙ και πάει σε άλλη εκπομπή η Μπάγια Αντωνοπούλου

Πού θα τη βλέπουμε μετά το "κόψιμο" του Survivor Πανόραμα;

Το Survivor Πανόραμα ρίχνει τίτλους τέλους, αλλά την Μπάγια Αντωνοπούλου από αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά θα τη βλέπουμε σε άλλη εκπομπή!

Αν και το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα ρίξει πρόωρα αυλαία, η δημοσιογράφος θα συνεχίσει στο δυναμικό του σταθμού.

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματινα Τσιμτσιλή είπε: «Πρόωρο τέλος για το Survivor Πανόραμα. Ρίχνει αυλαία πρόωρα η εκπομπή που μας μετέφερε τα παρασκήνια του ριάλιτι. Δυστυχώς η Μπάγια Αντωνοπούλου, η Λάουρα Νάργιες και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος δεν κατάφεραν να συγκινήσουν το τηλεοπτικό κοινό. Βέβαια πολλοί λένε ότι δεν φταίνε τα παιδιά αφού το ίδιο το survivor δεν πήγε καλά. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για το τι θα κάνει η Μπάγια την επόμενη μέρα μετά το τέλος του survivor Πανόραμα! Η Μπάγια η οποία ήταν πολλά χρόνια σε ενημερωτική εκπομπή ενδέχεται να την δούμε σε κάποια από τις εκπομπές που ξεκινάνε. Εμένα το αφτί μου πήρε ότι θα την δούμε… σε εκπομπή που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο.». 

Κι αυτό επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η παρουσιάστρια δε θα συνεχίσει με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τη Λάουρα Νάργες, με τους οποίους εμφανιζόταν στην εκπομπή που αφορούσε στο reality επιβίωσης. Και αυτό γιατί πλέον η δημοσιογράφος που έφυγε από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα ενταχθεί από αυτή την Κυριακή στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου και θα εμφανίζεται δίπλα στον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

«Οι φήμες είναι πως η Μπάγια παραμένει στο κανάλι και θα είναι στην εκπομπή Χατζή-Καμπουράκη την Κυριακή το πρωί και οι υπόλοιποι αποδεσμεύονται. Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος και η Λάουρα Νάργες αποδεσμεύονται από τον ΣΚΑΙ», είπε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top