Έξαλλοι με τον Ψινάκη στο Πρω1νό: «Πώς κοιμάσαι με 100 νεκρούς, ρε φίλε;»

Με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Μαραθώνα για την πυρκαγιά στο Μάτι

Ανέβηκαν οι τόνοι στο «Πρω1νό» με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε εκατό ανθρώπους.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα είπε στην εκπομπή «Αυτοψία» ότι κοιμάται ήσυχος τα βράδια και προκάλεσε την «έκρηξη» των συνεργατών της Φαίης Σκορδά.

 «Άβολο πολύ. Από τη μία είναι πολύ σκληρό να λες «φταίει αυτός που χάθηκαν τόσοι άνθρωποι» και να δείξεις με το δάχτυλο. Αλλά όμως, δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να κοιμηθεί και ήσυχα. Δεν το λες αυτό, γιατί ό,τι και να έχει γίνει, έφυγαν άνθρωποι. Δεν κοιμάσαι ήσυχα ούτως ή άλλως», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

Ο Άρης Καβατζίκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του από αυτά που άκουγε και έξαλλος αναρωτιόταν: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει ο κύριος Ψινάκης. Δε θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Πώς μπορεί να βγαίνει με αυτή την άνεση και να μας μιλάει; Ειλικρινά ντρέπομαι με αυτό το απόσπασμα. Κοιμάται ήσυχος τα βράδια; Σοβαρά; Μπράβο του. Χάθηκαν 100 άνθρωποι. Μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα».

«Θα πρέπει να ντρέπεται. Λυπάμαι πάρα πολύ που ζω σε έναν τόπο που οι τοπικοί άρχοντες δεν έχουν ευθιξία και συνείδηση» είπε εξοργισμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Οι ψυχές των ανθρώπων είναι δίπλα μας. Τι θα πει κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ; Θρασύτατε. Παιδιά καήκαν ζωντανά. Πώς κοιμάσαι με 100 νεκρούς, ρε φίλε; Πώς κοιμάσαι;», αναρωτήθηκε η ίδια λίγα λεπτά αργότερα.

Βίσση: «Πώς μπορείς και κοιμάσαι τα βράδια Ψινάκη; Ντροπή σου!»

Να υπενθυμίσουμε ότι αντίστοιχο ξέσπασμα είχε και η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη, το σπίτι της οποίας κάηκε ολοσχερώς στο Μάτι. Όταν είδε το trailer της εκπομπής έγραψε ένα οργισμένο μήνυμα στα social media κατά του Δημάρχου Μαραθώνα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top