Elif: Η Ζεϊνέπ χαστουκίζει τον Ερκούτ - Για ποιο λόγο;

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ νιώθουν άσχημα, που κάνουν πράγματα χωρίς να το γνωρίζει ο άλλος, αλλά και οι δύο θέλουν να μάθουν την αλήθεια.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Ο Σελίμ πηγαίνει στον Νετζντέτ, του λέει πως τον άκουσε να μιλάει με την Αρζού και τον ρωτάει θυμωμένος πως σχεδίασε το ατύχημα. Ο Νετζντέτ τον αιφνιδιάζει όμως όταν του μιλάει για τη συνάντηση της Ζεϊνέπ και του Ερκούτ και τους παρουσιάζει ως εpωτευμένους.

Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος και φεύγει και μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν δεν μπορεί να εντοπίσει τη Ζεϊνέπ. Όταν τελικά εκείνη απαντάει στις κλήσεις του, της ζητάει να συναντηθούν αμέσως για να μιλήσουν.

Αν και η Ζεϊνέπ δεν θέλει να συναντήσει τον Ερκούτ, το κάνει ελπίζοντας να πάρει πληροφορίες. Ο Ερκούτ όμως της μιλάει για τον έpωτά του για εκείνη και η Ζεϊνέπ θυμώνει, τον χαστουκίζει και φεύγει.

Όταν ο Σελίμ της λέει πως ξέρει ότι συναντάει τον Ερκούτ, η Ζεϊνέπ ξαφνιάζεται. Προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση αλλά ο Σελίμ δεν ακούει. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι του είπε ψέματα και ότι μίλησε με τον Ερκούτ. Ο Σελίμ της λέει πως ο Νετζντέτ θεώρησε πως είχε μεγάλη οικειότητα με τον Ερκούτ και η Ζεϊνέπ αισθάνεται θιγμένη από τον υπαινιγμό του ότι έχει σχέση με τον Ερκούτ.

Πληγωμένη από τη συμπεριφορά του Σελίμ, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Αλιγιέ βλέπει τη Ζεϊνέπ να φεύγει και καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει. Ρωτάει τον Σελίμ αλλά εκείνος δεν θέλει να μιλήσει. Ο Χαμίτ και η Ελίφ φοβούνται πως ο Σενόλ θα τους βρει και έτσι φεύγουν από το εστιατόριο και πάνε να βρουν τον Μουχσίν.

Η Ελίφ αρρωσταίνει και ο Μουχσίν φροντίζει τα δύο παιδιά. Ο Βεϊσέλ χάνει όλα τα του τα λεφτά στον τζόγο.

Η Ζεϊνέπ τον καλεί και του ζητάει να πάει κοντά στη Μελέκ γιατί θα την επισκεφθεί ο δικηγόρος καθώς ο Μελίχ της έχει αφήσει όλη την περιουσία του. Ο Βεϊσέλ εκμεταλλεύεται την δύσκολη ψυχική κατάσταση της Μελέκ προς όφελος του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top