Elif: Ο Χαμίτ σώζει την Ελίφ από ένα παιδί του δρόμου

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Η Ελίφ δεν ξέρει που να πάει και τριγυρνάει στο πάρκο. Μια γυναίκα τη βλέπει και τη λυπάται. Της αγοράζει ένα κουλούρι και της δίνει λίγα χρήματα.

Ο Χαμίτ σώζει την Ελίφ από ένα παιδί του δρόμου, που την τρομοκρατεί.  Η Ελίφ λέει στον Χαμίτ πως ο Μουχσίν τη βοήθησε αλλά δεν συμπαθούσε τη Νουρτέν και για αυτό έφυγε. Καθώς μιλάνε, ο Σενόλ τους βλέπει και τους παίρνει μαζί του στο σπίτι του, όπου και χτυπάει άσχημα τον Χαμίτ.  

Ο Νετζντέτ είναι πολύ θυμωμένος με τον Ερκούτ επειδή δεν μπορεί να βρει τον Βεϊσέλ και τον προειδοποιεί να προσέχει τις κινήσεις του. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άλλους άντρες του να βρουν τον Βεϊσέλ. Ο Ερκούτ έχει μαζί του το φουλάρι, που άφησε κατά λάθος η Ζεϊνέπ και τη σκέφτεται συνεχώς. Ενώ ο Βεϊσέλ περπατάει αμέριμνος, τον βρίσκουν οι άντρες τον Νετζντέτ και τον πάνε στο αφεντικό τους. Ο Νετζντέτ χτυπάει με μίσος τον Βεϊσέλ. Ο Ερκούτ σοκάρεται όταν τον βλέπει.  

Ο Νετζντέτ δίνει τρεις μέρες περιθώριο στον Βεϊσέλ να επιστρέψει τα χρήματα, που του έκλεψε επί δύο!

Επίσης, απαγάγει τον Μουρτάτ για να εξασφαλίσει την απόλυτη συνεργασία του Βεϊσέλ.  Ο Νετζντέτ τα βάζει με την  Γκόντζα επειδή εκείνη πρότεινε να προσλάβουν τον Βεϊσέλ.

Η Γκόντζα δεν ξέρει τι να πει. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ φοβούνται πως αν ο Βεϊσέλ δεν βρει τα χρήματα, ίσως πει στον Νετζντέτ όλα όσα ξέρει για εκείνους και το παρελθόν τους.

Ο Βεϊσέλ πουλάει την επιχείρησή του. Η Ζεϊνέπ έχει μετανιώσει τη συνάντησή της με τον Ερκούτ. Ο Σελίμ αναζητά τη Ζεϊνέπ και αναστατώνεται όταν δεν μπορεί να τη βρει πουθενά. Όταν η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι τι ρωτάει που είχε πάει, εκείνη λέει πως ήταν στο φαρμακείο αλλά ο Σελίμ νιώθει πως κάτι του κρύβει.  

Η Μελέκ ακόμα πιστεύει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή και την περιμένει να επιστρέψει από το σχολείο. Ο Κενάν με τη φωτογραφία της Ελίφ στα χέρια του, την αναζητά παντού. Συναντάει έναν ρακοσυλλέκτη και εκείνος του δίνει τη διεύθυνση του Σενόλ.

Η Φεριντέ προσπαθεί να βρει κάποιον να φροντίσει τη θεία της. Μια γειτόνισσα της Νουρτέν της λέει πως σε ένα σπίτι χρειάζονται μια νοσοκόμα. Η Νουρτέν πηγαίνει στο εστιατόριο της Μελέκ για να συναντήσει τη Φεριντέ και να μιλήσουν για τη δουλειά.

Η Φεριντέ καλεί τον Μουράτ για να τον ενημερώσει σχετικά αλλά δεν μπορεί να τον βρει…

 

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top