Αρναούτογλου - Μουτσινάς: Η τηλεοπτική συνάντηση μετά από χρόνια!

Οι παλιοί συνεργάτες

Στο πλατό της εκπομπής «Για την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Ο παρουσιαστής του ANT1 συνάντησε τον παλιό του συνεργάτη και, μεταξύ άλλων, θυμήθηκαν on air την εποχή που παρουσίαζαν μαζί τον "Όμορφο Κόσμο το Πρωί". Βέβαια, ο παρουσιαστής της μεσημεριανής ζώνης του Open δε θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον καλεσμένο του για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τον γιο του.

«Αυτό θέλω να μου το απαντήσει ο γιος μου μετά από αρκετά χρόνια. Εγώ θεωρώ ότι ζω ένα όνειρο με τον γιο μου κι ευχαριστώ πάρα πολύ το Θεό που μου έφερε τον γιο μου στη ζωή», απάντησε ο παρουσιαστής του Late Night Show του ΑΝΤ1 φανερά συγκινημένος.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως από... reality του λείπει «Η Φάρμα» που παρουσίαζε στο Mega την τηλεοπτική σεζόν 2002 - 2003 και πως έχει προτείνει στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να το παρουσιάσει ξανά. 

«Με εσένα έχω πολλά σχέδια. Δεν σου τα έχω πει ακόμα. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα show οπωσδήποτε. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει ήδη…», είπε ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής με τον Νίκο Μουτσινά να απαντάει: «Ο Γρηγόρης μου έδωσε έναν χώρο να μπορώ να τον πειράζω χωρίς να έχει θέμα και να διασκεδάζει με αυτό. Εσύ έχεις ένα πολύ δικό σου στυλ. Πώς θα μπορούσε να ταιριάξει με εμένα που ψάχνω ακόμα το δικό μου στυλ;».

Κι ο Γρηγόρης είπε κλείνοντας: «Νομίζω ότι είμαστε ένα ζευγάρι που νομίζω ότι η ζωή θα τα φέρει…».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top