Μιμή Ντενίση: Δεν είναι όλες οι γυναίκες κατάλληλες να υιοθετήσουν

Η κριτής του «Your Face Sounds Familiar» είναι πάνω απ' όλα μητέρα

Έχουμε δει τη Μιμή Ντενίση σε πάρα πολλούς ρόλους, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο, αλλά ο σημαντικότερος για εκείνη είναι αυτός της μαμάς.

Η κριτής του «Your Face Sounds Familiar» λατρεύει την κόρη της Μαριτίνα, την οποία υιοθέτησε πριν από αρκετά χρόνια και θεωρεί ό,τι πιο σπουδαίο έχει κάνει στη ζωή της μέχρι τώρα.

Γι’ αυτή της την απόφαση μίλησε στην εκπομπή «Το Πρω1νό»: «Αν μία γυναίκα αποφασίσει να υιοθετήσει, πρέπει να είναι πάρα πολύ σίγουρη ότι θέλει να το κάνει. Αν θέλει να το κάνει και είναι σίγουρη, θα γίνει. Αν είναι στο έτσι κι έτσι και θεωρεί ότι δεν είναι απόλυτα δικό της το παιδί, δε θα γίνει. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για μανάδες, πιστεύω πως εσύ είσαι, όπως κι εγώ είμαι! Το παιδί δε μου ήταν ποτέ δύσκολο, δεν αισθάνθηκα ότι θα χάσω κάτι ή ότι άλλαξε η ζωή μου. Το παιδί το έβαλα μέσα στη ζωή μου, δεν έκανα μία άλλη ζωή, δεν της παρουσίασα ποτέ μία ψεύτικη ζωή, ότι εγώ είμαι νοικοκυρά που μένει σπίτι».

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες! Ακόμα και τώρα που η Μαριτίνα βρίσκεται στην Κύπρο για σπουδές, η διάσημη μαμά της είναι έτοιμη να τα παρατήσει όλα και να τρέξει κοντά της, αν τη χρειαστεί.

«Ξέρει ότι η μαμά της είναι αυτό, αλλά η μαμά της είναι πάντα δίπλα της, είναι προτεραιότητα για εμένα και ξέρει ότι και στη σκηνή του θεάτρου να είμαι, αν συμβεί κάτι, θα φύγω και θα πάω κοντά της.»

Μάλιστα, κάτι τέτοιο έχει συμβεί, όταν η Μαριτίνα ήταν μικρούλα: «Μου έχει συμβεί αυτό, ήμουν στο θέατρο και με πήρε η κοπέλα από το σπίτι και μου λέει: “Mάλλον ήπιε βενζίνη το παιδί” κι έτσι όπως ήμουν στη σκηνή, είπα συγγνώμη, έφυγα. Δεν περίμενα ούτε τη βοηθό μου και πήγα σπίτι. Βέβαια η Μαριτίνα ήταν έξυπνη και δεν το είχε πιει, απλά το είχε μυρίσει»!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top