Πέμυ Ζούνη: Η απάντησή της για το "κόψιμο" της συνέντευξης της Γιαννοπούλου

Μέσα από την πληρεξούσια δικηγόρο της, Έλλη Ρούσσου

Τι και αν ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη η Μπέσσυ Γιαννοπούλου και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»; Η εν λόγω συνέντευξη δεν προβλήθηκε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha και μάλιστα το... κενό της καλύφθηκε από την έταιρη καλεσμένη Κατερίνα Γκαγκάκη.

"Με χώρισε επειδή νόμιζε ότι είχα σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο"

Ο σάλος που προκλήθηκε ήταν μεγάλος, καθώς φήμες ήθελαν τη συνέντευξη να μην προβάλλεται μετά από παρέμβαση της Πέμυς Ζούνη, της οποίας το όνομα αναφερόταν από την Μπέσσυ Γιαννοπούλου και μάλιστα μέσα από άγνωστες ιστορίες ανάμεσα στην ίδια και στην ηθοποιό.

Την πλευρά της κυρίας Ζούνη εξέφρασε η δικηγόρος της Πέμυς Ζούνη, Έλλη Ρούσσου, το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

Μετά τα Μεσάνυχτα: "Κόπηκε" η καλεσμένη, εξαφανίστηκε η συνέντευξη...

«Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ.Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμυς Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ.Ζούνη. Γενικά, να μη γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της σε αυτή τη συνέντευξη κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμό ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός», είπε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top