Γκλέτσος: Αποκάλυψε πόσα παίρνει στο Τατουάζ! "Κάποτε με τόσα..."

Μίλησε ακόμα για τη δήλωσή του ότι έχει πάει με άντρα

Λίγο μετά αφότου υπέβαλλε την παραίτησή του -η οποία κι έγινε δεκτή- ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Αντώνη Σρόιτερ.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε όχι μόνο για τις απολαβές του από το Τατουάζ συγκριτικά με εκείνες της χρυσής εποχής,

«Όταν έπαιρνα εκείνα τα λεφτά, τα οποία ντρέπομαι να πω, με φόβισε. Τώρα πεινάει το σύστημα. Βλέπω φίλους και συναδέλφους που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δουλεύουν για το τίποτα. Τώρα τα λεφτά, μπορεί να μην τα παίρνω, αλλά ξέρω πόσα είναι, είναι για γέλια. Να δουλεύεις σε καθημερινό και να παίρνεις 1000 ευρώ το μήνα. Όταν λέμε να δουλεύεις, να κάνεις… κουπί, γιατί το καθημερινό δεν βγαίνει έτσι. Κάποτε αυτά ήταν για να πάω να πω μια ατάκα», είπε στην Αυτοψία, εξηγώντας ότι τα χρήματα δεν τα εισπράττει, αλλά πηγαίνουν απευθείας σε ιδρύματα.

Όταν παραδέχθηκε δημοσίως πως έχει βρεθεί σεξουαλικά με άντρα

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη πολυσυζητημένη δήλωσή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, οπότε και αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει πάει με άντρα, εξηγώντας πως δεν φοβάται κανένα που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί εναντίον του αυτή τη δήλωση σε πολιτικό επίπεδο.

«Ήταν μια ιερή πατρική δήλωση, αλλά και πολιτική. Δεν ξέρω αν θυμάσαι πριν από 3 μήνες το παιδί που κρεμάστηκε, λόγω bullying. Λόγω της θέσεώς μου πολλά παιδιά, επειδή είμαι πολύ κοντά τους, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα όπως και γονείς, κυρίως μανάδες. Θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Τότε ήταν και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και διάφοροι “επαγγελματίες” είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη έβγαιναν και φούντωναν τα πράγματα και μέσα σε οικογένειες που υπήρχε το “στίγμα” τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα για τα παιδιά. Θεώρησαν καθήκον μου να το κάνω και το έκανα!Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει. Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Δεν το έκανα για δημοσιότητα.  [...] Ζούσε ακόμη ο πατέρας μου όταν το είπα αυτό. Βγήκε μετά από τρεις μέρες στο καφενείο και άκουσε τα γερόντια να λένε “γιατί στο στρατό δεν το έκανες;”. Μου είπε ότι δάκρυσε έτσι όπως το δικαιολόγησε το καφενείο. Κλινικά έχει αποδειχτεί ότι γεννιέσαι ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι. Είναι καθαρά στο DNA. Αν κάποιος με πει ομοφυλόφιλο δεν με ενοχλεί καθόλου, καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Τέλος,  μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε. «Έκανα τρία χειρουργεία στην καρδιά. Όποιος ξέρει είναι σαν να πας στην κόλαση και γυρίζεις. Είναι 9 ώρες που είσαι ζωντανός χωρίς καμία νάρκωση, μπαίνει ένα καθετήρας με μία κάμερα χαμηλά και φτάνει μέχρι την καρδιά και βλέπει ο γιατρός -αλλά κι εσύ γιατί είσαι δεμένος πάνω στο μάρμαρο- και καυτηριάζει. Επί 9 ώρες! Καυτηριάζει τόσο που πρέπει εσύ να σκούξεις για να μη σου κάψει την καρδιά. Αλλά πρέπει να σκούξεις από τον πόνο! Εκεί πραγματικά δακρυσμένος, γιατί 9 ώρες δεν το σηκώνεις, αναρωτιόμουν αν είμαι η μετεμψύχωση του Χίτλερ ή του Στάλιν και βασανίζομαι. Δεν έπιασε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη, ούτε την τρίτη. Αλλά ζω με αυτό! Σύμφωνα με αυτά που μου λένε οι γιατροί, παίρνω τα φάρμακα μου, κάνω δίαιτα με την αρχαιοελληνική σημασία της λέξης και γι' αυτό πάω καλά. Έχω κολπική μαρμαρυγή, αρρυθμίες, η καρδιά δεν έχει κανονικό ρυθμό. Υπάρχουν ταχυκαρδίες που μπορούν να σε τρελάνουν! Και μετά ήρθε ένας καρκίνος στο στομάχι σε πρωταρχικό στάδιο που τον βρήκαμε και τον καθαρίσαμε. Έχουμε περάσει την πενταετία που φοβάσαι τη μετάσταση. Βέβαια, από όσα μου έχουν πει οι γιατροί, όταν έχεις καρκίνο τον παντρεύεσαι, ποτέ δεν είσαι ήσυχος.  Αλλά τελοσπάντων βοηθάει ο Άη Γιωργης και πορευόμαστε. Αυτά τα πέρασα στα 35! Κάποια στιγμή, δε θα στο κρύψω, κοιμόμουν 92 κιλά και ξύπναγα 85 από τον ιδρώτα. Είχα να κοιμηθώ με σύντροφο χρόνια, από τον φόβο μου. Έχω περάσει κόλαση, αλλά εδω είμαστε. Τα δύσκολα χρόνια ήταν από τα 35 μέχρι τα 42 μου. Κάτι έγινε μέσα μου μετά την τρίτη επέμβαση και διαφοροποιήθηκε. Βρήκα και 2-3 μάγκες γιατρούς, καρδιολόγους επεμβατικούς, και με έχουν φτιάξει, με έχουν ντοπάρει τόσο καλά ψυχολογικά. [...] Εκεί τέλειωσαν όλα! Στα 35 μου έκοψε τα γόνατα. Έκανα και χημειοθεραπείες... Μου έχει μείνει το εξής: να σέβομαι βαθιά όσους αξίζουν τον σεβασμό και να μη φοβάμαι κανένα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top