Σάσα Σταμάτη: Τι απαντά για το "κόψιμο" της εκπομπής της

Τι είπε για το τέλος του "Oh La La" από τον ΣΚΑΙ

Απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθισε το πρωί της Παρασκευής η Σάσα Σταμάτη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μίλησε με την οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha για όλα, αλλά η συζήτησή τους δε θα μπορούσε να μην ξεκινήσει από τις πρόσφατες εξελίξεις στα επαγγελματικά της πρώτης.

"Κόπηκε" η Σάσα Σταμάτη από τον ΣΚΑΙ!

Να υπενθυμίσουμε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν η τελευταία φορά που η εκπομπή της "Oh La La!" βγήκε στον αέρα, μιας και πριν από μόλις δύο εβδομάδες της ανακοινώθηκε από τους ιθύνοντες του σταθμού πως θα πέσει πρόωρα "αυλαία".

«Δεν μπορώ να σου πω πως είμαι χαρούμενη, αγαπώ πολύ την δουλειά μου και πάλεψα πολύ για αυτήν την εκπομπή. Είναι η πραγματικότητα γιατί πολλές φορές δεν αρκούν μόνο τα νούμερα. Από το ραντεβού στον ΣΚΑΙ δε μου είπαν κάτι μυστικό, έχω πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι, γιατί όπως ξέρεις δεν έχω απολυθεί.  Συνεχίζω να πληρώνομαι από το κανάλι αυτό, δεν έχω συμβόλαιο, έχω σύμβαση.  Με κάλεσε η Εύη Κουτσαφτάκη και μου είπε “Σάσα μου θέλουμε πολύ την εκπομπή σου, αλλά δε χωράει λόγω του νέου προγράμματος.” Είχαμε πάρει το πράσινο φως να προσχωρήσουμε, διότι θα γινόταν εκπομπή μία ώρα, τελικά δεν χωρούσε ούτε μία ώρα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει παρουσιάστρια του My style rocks, είναι ανέντιμο και δεν είναι ηθικό να μιλάω για το My style rocks από την στιγμή που υπάρχει, δεν μου αρέσει, είναι η Σπυροπούλου. Η ζωή προχωράει. Να πω για κάτι άλλο που δουλεύει άλλη κοπέλα; Και δουλεύουν άλλοι άνθρωποι; Δεν ξέρω, χωρίς να υπάρχει πρόταση συγκεκριμένη» ανέφερε στο Happy Day.

Τι είπε η Σκορδά για το ''κόψιμο'' της εκπομπής της Σταμάτη

Μάλιστα η Σταματίνα αποκάλυψε ότι της είχε κάνει πρόταση για το πάνελ του Happy Day, αλλά εκείνη αρνήθηκε κι αιτιολόγησε το γιατί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top