Elif: Η Ελίφ φοβάται μήπως συμβεί κάτι κακό στη μαμά της!

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Η Αλιγιέ αισθάνεται μεγάλη έκπληξη όταν μαθαίνει τι συνέβη. Λέει στη Μελέκ πως δεν πρέπει να ανησυχεί και πως μόλις ο Κενάν ηρεμήσει θα καταλάβει γιατί του είπαν ψέματα. Ζητάει από τη Μελέκ να είναι δυνατή για το χατίρι της Ελίφ.  

Η Μελέ, η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ συζητούν όταν εμφανίζεται η Ελίφ. Όταν η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ ποιος την απήγαγε, το κοριτσάκι φοβάται μήπως συμβεί κάτι κακό στη μητέρα της.  

Η Μελέκ και ο Μελίχ προσπαθούν να ηρεμήσουν την Ελίφ και εκείνη τους λέει πως ο Σερντάρ ήταν αυτός, που την έσωσε από τους κακούς ανθρώπους. Όλοι ξαφνιάζονται όταν το ακούν αλλά όταν ρωτάνε την Ελίφ από ποιους την έσωσε, η Ελίφ σωπαίνει πάλι.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Σερντάρ στράφηκε ουσιαστικά κατά της Αρζού. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο εστιατόριο και ενημερώνει τον Μουράτ και τη Φεριντέ για όσα συνέβησαν. Και οι δύο ξαφνιάζονται με όσα ακούν.  

Ο Κενάν τηλεφωνεί στην Ιπέκ και της λέει πως έμαθε ότι είναι ο πατέρας της Ελίφ και πως της είναι ευγνώμων γιατί είναι η μόνη που θέλησε να του πει την αλήθεια.  Τώρα κατανοεί τους λόγους της αναχώρησής της. Ο Σελίμ βρίσκει τον Κενάν στο αγαπημένο του μέρος, δίπλα στην ακροθαλασσιά.

Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος. Ο Σελίμ προσπαθεί να του εξηγήσει για ποιο λόγο του έκρυψε την αλήθεια αλλά ο Κενάν δεν ηρεμεί. Ζητάει από τον Σελίμ να τον αφήσει μόνο του.  Ο Σελίμ νιώθει πολύ άσχημα επειδή ο Κενάν έχασε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να παρηγορήσει τον αγαπημένο της. Η Αρζού διασκεδάζει στο κτήμα όταν επιστρέφουν η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ. Στο δείπνο ο Κενάν ανακοινώνει πως η Ελίφ θα επιστρέψει στο κτήμα με τη νέα της ταυτότητα και θα ζει πια σαν μέλος της οικογένειας.

Η οικογένεια του λέει πως δεν είναι σωστό να πάρει μια τέτοια απόφαση μόνος, πως θα πρέπει να μιλήσει με τη Μελέκ και πως η Ελίφ έχει περάσει δύσκολα και θα ήταν σκληρό να τη χωρίσει από τη μητέρα της.

Ο Κενάν επικοινωνεί με τη Μελέκ και της ζητάει να έρθει να μείνει στο κτήμα η Ελίφ. Η Μελέκ δεν φέρνει αντίρρηση και του λέει πως θα τη φέρει εκείνη την επόμενη μέρα. Όμως ο Κενάν της ζητάει να τη φέρει κάποιος άλλος.

Η Μελέκ ζητάει από τον Μελίχ να πάει την Ελίφ στο κτήμα.  Η Ελίφ δεν θέλει να αφήσει τη Μελέκ και δεν καταλαβαίνει γιατί η μητέρα της, τη στέλνει μακριά. Ικετεύει τη Μελέκ να μη τη στείλει στο κτήμα.  Η Μελέκ την πείθει να πάει λέγοντας της πως ο πατέρας της την αγαπάει πολύ.

Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ο Νετζντέτ απείλησε να σκοτώσει την Ελίφ και για αυτό τον λόγο δεν του είπαν την αλήθεια. Ο Κενάν θυμώνει ακόμα περισσότερο επειδή δεν του έδωσαν την ευκαιρία να προστατέψει την κόρη του.  

Η Αρζού παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως η Ελίφ είναι ζωντανή και ο Κενάν ξέρει πως είναι κόρη του.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top