Ουίλιαμς - Μηλιόγλου: Τι "ανέβασαν" μετά το κόψιμο του "Oh La La!"

Η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη ρίχνει οριστικά αυλαία

Ιλένια Ουίλιαμς Δημήτρης Μηλιόγλου Oh La La!

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν τους είχε βρει στην ομάδα της εκπομπής Ooh la la!. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ που παρουσίαζε η Σάσα Σταμάτη ρίχνει οριστικά αυλαία, καθώς το προσεχές Σάββατο θα βγει για τελευταία φορά στον αέρα. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου και η Ιλένια Ουίλιαμς έκαναν τις πρώτες τους αναρτήσεις μετά την είδηση για το οριστικό τέλος της εκπομπής. 

Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το τέλος του Ooh la la! το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με στελέχη του σταθμού κάτι που έγινε λόγω... Survivor.

“Ο, τι τελειώνει ΚΑΛΩΣ τελειώνει. Σημαίνει πως έκανε το δρόμο του και ο, τι είχε να σου δώσει στο έδωσε. Φεύγοντας κάνει χώρο για αυτά που σε περιμένουν και ανυπομονούν να έρθουν… Καλημέρα αγάπες”, έγραψε ο παρουσιαστής σε φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο, τι τελειώνει ΚΑΛΩΣ τελειώνει. Σημαίνει πως έκανε το δρόμο του και ο, τι είχε να σου δώσει στο έδωσε. Φεύγοντας κάνει χώρο για αυτά που σε περιμένουν και ανυπομονούν να έρθουν... Καλημέρα αγάπες! Ελατε και σήμερα να αδραξουμε τη μέρα! 07.00-10.00 έχουμε "Smooth BREAKFAST" στον Smooth 99.8! Ακου και Internet-ικά @ www.smooth.gr και στο LIVE24. ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΑΘΕΣΗ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Milioglou (@d_milioglou) στις

Η Ιλένια Ουίλιαμς με τη σειρά της, δημοσίευσε μια εικόνα από τις διακοπές του καλοκαιριού, γράφοντας πάνω:  “Προχωράμε”!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top