Μαίρη Συνατσάκη: Απαντάει για την κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Υπάρχει ή δεν υπάρχει... μαλλιοτράβηγμα για το Madwalk;

Η προετοιμασία για το Madwalk έχει ξεκινήσει και δε θα μπορούσε ένα τέτοιο λαμπερό show να μην έχει οικοδέσποινα!

Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μην επιλέξουν το.. σίγουρο χαρτί τόσων χρόνων, δηλαδή τη Μαίρη Συνατσάκη. Το ονομα που έχουν επιλέξει να είναι στο τιμόνι της βραδιάς που έχει πολύ μουσική και μόδα θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν την απερχόμενη παρουσιάστρια να είναι έξαλλη που δε θα έχει ρόλο στο show. Τα νεύρα, όμως, μοιάζει να υπάρχουν μόνο στις... φήμες, μιας και μέσα από δηλώσεις της η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε ότι.... "ούτε γάτα, ούτε ζημιά".

«Όλο αυτό έχει «βγει», από το κεφάλι κάποιου ανθρώπου, είναι ένα φθηνό κουτσομπολιό και δεν ξέρω πως έχει προκύψει. Έχω θυμώσει γιατί όλο αυτό έχει γίνει ερήμην μου. Φαίνομαι σε όλο το διαδίκτυο ενοχλημένη καθώς λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι απρεπές αυτό που συμβαίνει» δήλωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης.

Απάντηση έδωσε, όμως, και το ίδιο το MAD: «Εμείς απλά θελήσαμε να κάνουμε μια νέα πρόταση για να ανανεώσουμε το Madwalk σε αρκετά σημεία αλλάζοντας συνεργάτες στη μόδα, τη σκηνοθεσία, στις δημόσιες σχέσεις και στην παρουσίαση. Η πρόταση μας στην Μαίρη ήταν να κάνει μέσα στο Madwalk ότι θέλει, να δώσει ένα βραβείο ή ότι άλλο θελήσει! Είμαστε ανοιχτοί σε όλα! Άλλωστε η Μαίρη Συνατσάκη όπως και ο Θέμης Γεωργαντάς είναι άρρητα συνδεδεμένοι με το MAD. Θα μπορούσε να είναι το δικό της show»!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top