Αθηναϊς Νέγκα: "Εμμονικοί δημοσιογράφοι με τα κοψίματα εκπομπών"

Tι απαντάει η παρουσιάστρια για το τέλος της εκπομπής της στο Open

νεγκα

Σύμφωνα με την εκπομπή Αποκαλυπτικά στο Epsilon, κόβεται πριν την ώρα της η εκπομπή της  Αθηναΐδος Νέγκα στο Open, «Κουζίνα για δύο». Αυτή την στιγμή η παρουσιάστρια, η αρχισυντάκτρια και οι πέντε δημοσιογράφοι της εκπομπής θα παραμείνουν εκτός του τηλεοπτικού σταθμού Open, με το κανάλι να τους ανακοινώνει την απόλυσή τους, ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής. 

Το star.gr επικοινώνησε με την παρουσιάστρια Αθηναϊς Νέγκα και δήλωσε ότι πρόκειται για «εμμονικούς δημοσιογράφους με τα κοψίματα εκπομπών». Αναφορικά με το μέλλον της στο Οpen, δήλωσε πώς δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό και πώς η παρουσίαση εκπομπών δεν είναι η κύρια δουλειά της, αφήνοντας μας να εννοηθεί, ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το Open.

Αυτό πάντως που γνωρίζουμε είναι ότι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ψάχνουν ήδη για δουλειά. Στις οθόνες μας θα προβάλλονται τα επεισόδια της εκπομπής που έχουν ήδη γραφτεί και δεν θα γυριστούν νέα επεισόδια. Τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια θα προβάλλονται μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Λίγο αργότερα από την επικοινωνία μας με την παρουσιάστρια, η  Αθηναϊς Νέγκα με μια μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε στο Instagram της: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο συζυγος Γιάννης .Χρόνια του πολλά, απορώ πως με αντέχει ,ειμαι δύσκολη, ιδιόρρυθμη ,η ζωή μας διόλου εύκολη, είναι ένας καλός μπαμπάς και καλός σύζυγος παντός καιρού . Με την ευκαιρία του post θα ηθελα να παρακαλέσω τους δημοσιογράφους να σταματήσουν το εμμονικο ρεπορτάζ κοψίματος .Το @kouzinagiadio όντως ολοκλήρωσε τα γυρισματα του .γυριστηκαν όσα επεισόδια γυρίζονται ετησίως σ όλες τις ανάλογες εκπομπές(παγκοσμίως) με παίκτες ,σπίτια και μαγειρικές .δεν λέω ψέμματα και στηρίζω πλήρως την απάντηση μου επειδη έχει αρχίσει μια παράλογη ιστορία πριν καν η εκπομπή παίξει -δεν υπάρχει νομιζω ανάλογο προηγούμενο φαγωμάρας -με το ζόρι οι δημοσιογράφοι θέλουν να τους πω πως η εκπομπή ντε και καλά «κόπηκε», θα απαντήσω πως φανταζομαι πως αν υπήρχε κάποια κοσμοϊστορική έκπληξη τηλεθέασης -αν έκανε 72% ναι, ίσως να γυρίζαμε κι αλλά ,όμως συνέβη το αναμενόμενο δεν είχα άλλη εντύπωση από την πρώτη μέρα που «συνόδευσα» αυτή την εκπομπή και το έκανα με χαρά, εργαζόμενη σε συνθήκες που μου επέτρεψαν να το κάνω με αγάπη ( κ να στηρίξω την οικογένεια μου ) κ σε αρμονική συνεννόηση με το @opentvgr που σε λίγο θα γεμίσει με νέα προγράμματα . δεν έχω παράπονα- πως να το κάνουμε; δεν μασάω τα λόγια μου . Στο τέλος θα παει κανένας άνθρωπος να γυρίσει μίνι σειρά κ θα πουν πως «κόπηκε» .μερικα project απλως ολοκληρώνονται.ας στηρίξουμε επιτέλους την ελληνική τηλεόραση, μας συμφέρει όλους, είναι μεταξύ άλλων κοινωνική προσφορά το να υπάρχει ελληνικό τηλεοπτικό προγραμμα, προς τι το φάγωμα κ η ευκολία των ρεπορτάζ κοψίματος ;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top