Traction: Στα παρασκήνια του σέξι ημερολογίου της Pirelli

Κάθε Κυριακή στις 14.15 στο Star

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ο Κώστας Στεφανής και η αγαπημένη εκπομπή Traction, ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της μόδας, στο Μιλάνο, με αφορμή το Pirelli Calendar, το ημερολόγιο, που έγινε θεσμός συμβολίζοντας ένα ετήσιο φωτογραφικό ραντεβού με την ομορφιά, τη φινέτσα και το lifestyle. 

Υπεύθυνος για τη φετινή έκδοση είναι ο καταξιωμένος Σκωτσέζος φωτογράφος Albert Watson, ενώ στο ημερολόγιο εμφανίζονται, ως είθισται με ανατρεπτικό τρόπο, το supermodel Gigi Hadid, οι ηθοποιοί  Laetitia Casta και Jennifer Garner, οι χορευτές Misty Copeland και Sergey Polunin, καθώς και ο σχεδιαστής μόδας Alexander Wang.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    Cupra Ateca: Ο Μάνος Στεφανής βρέθηκε στην Βαρκελώνη για να γνωρίσει από κοντά το πρώτο μοντέλο της Cupra. Καθόλου τυχαία, οι Ισπανοί επέλεξαν να κάνουν πρεμιέρα για τη μάρκα επιδόσεών τους με ένα SUV, το Cupra Ateca, ακολουθώντας την τάση της εποχής. 
➢    Mercedes A-160: Ο Μάνος Στεφανής και ο Βασίλης Τσακίρογλου, παρουσιάζουν την A-160, το πιο προσιτό όχημα της Mercedes. Η A-Class άνοιξε νέους ορίζοντες και προσέλκυσε νέο αγοραστικό κοινό, χαμηλώνοντας ταυτόχρονα το μέσο όρο ηλικίας όσων οδηγούν αυτοκίνητο με σήμα το «Αστέρι». 
➢    Honda CB1000R: Η Honda προχώρησε στην αναζωπύρωση της  σειράς των CB με το νέο, πολυδιάστατο "Neo Sports Cafe" και τα συγγενή μοντέλα.  Το CB1000R είναι ένα σύγχρονο Cafe Racer με Sport δυναμική 
➢    και πάνω από όλα, έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και τον σύγχρονο σχεδιασμό.
➢    Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Ο Κώστας Στεφανής συνεχίζει τα μικρής διάρκειας, αλλά μεγάλης σημασίας, θέματα Οδικής Ασφάλειας, καθώς η οδήγηση είναι ένα θέμα, που αφορά όλους μας. Στο πρώτο μέρος, μας μιλάει για ένα φαινόμενο, που συναντάμε πολύ συχνά τον χειμώνα, την υδρολίσθηση!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή TRACTION.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top