Elif: Τι συμβαίνει με τον Σελίμ; Θα ανακτήσει τις αισθήσεις του;

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Ενώ όλοι βρίσκονται στο νοσοκομείο κοντά στον Σελίμ, ο Σερντάρ αποφασίζει να πάει να μείνει στο κτήμα. Αποφασίζουν να πουν σε όλους ότι είχε ένα ατύχημα.

Η Ελίφ τρομάζει όταν βλέπει τον Σερντάρ, αλλά δε λέει σε κανέναν ότι εκείνος την απήγαγε. Η Ζεϊνέπ μπορεί να περπατήσει. Ο Σελίμ ανακτά τις αισθήσεις του και όλοι ανακουφίζονται.

Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος επειδή η Ζεϊνέπ μπορεί να περπατήσει. Η Αλιγιέ ξέροντας πια πως ο Σελίμ είναι καλά, πηγαίνει να δει τον Νετζντέτ. Του λέει πως ξέρει ότι αυτός πυροβόλησε τον Σελίμ και πως ήρθε η ώρα να τελειώσει το θέμα και θα πάρει αυτό που θέλει. Του λέει ακόμη πως θέλει χρόνο για να πείσει τον Κενάν.

Όλοι υποψιάζονται πως ο Νετζντέτ είναι αυτός που πυροβόλησετον Σελίμ. Δε λένε στον Κενάν ότι ο Νετζντέτ απήγαγε την Ελίφ και ότι ο Σελίμ ήταν αυτός που την έσωσε.  

Μετά από πολλές προσπάθειες, ο Νετζντέτ καταφέρνει να βρει την Γκόντζα στο τηλέφωνο. Συνειδητοποιεί πως η Γκόντζα κλαίει για τον Σελίμ και της ζητάει απαντάει πάντα στο τηλέφωνο όταν την καλεί. Ο Νετζντέτ χαίρεται επειδή η Αλιγιέ έκανε ένα βήμα πίσω.  

Στο εστιατόριο η Μελέκ λέει στον Μελίχ πως η Ελίφ έπεσε θύμα απαγωγής και πως ο Κενάν δεν ξέρει τίποτα για αυτό. Και οι δυο ανησυχούν πολύ για αυτό και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top