Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να κάθεται δίπλα στον Σκουλό

Όσα συνέβησαν στις οντισιόν του GNTM

Αυλαία ρίχνει σε λίγες ώρες το GNTM και όλοι ανυπομονούν να μάθουν ποια από τις τρεις - Καζαριάν, Εβελίνα Σκίτσκο και Μαριάννα Παινέση - θα αναδειχθεί το επόμενο top model.

Κατερίνα Καραβάτου: Η on air αποκάλυψη για τον τελικό του GNTM

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του reality μόδας, οι κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Δημήτρης Σκουλός ευδιάθετος και χαμογελαστός ξεκίνησε τα πειράγματα για το πλάνο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τότε η Βίκυ Καγιά άδραξε την ευκαιρία και θέλησε να απαντήσει σε όλα εκείνα που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια των οντισιόν και αφορούσαν το γεγονός ότι άλλαξε θέση με την Ηλιάνα και έκατσε εκείνη δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό.

«Πριν καθόμουν εγώ δίπλα του, στις αρχικές οντισιόν. Ήμασταν άσπρο – μαύρο και μα μαύριζαν με τερακότα για να έρθω να μαυρίσω και δεν γινόταν να κάτσω και με έβαλαν από την απέναντι μεριά για το φως», είπε η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός πρόσθεσε: «Και θέλω να το πω, δε βάζω τερακότα, έτσι είμαι!».

«Και με μαύριζαν εμένα για να μπορέσουν να με φέρουν σε καλή τονικότητα και με έβαλαν από την απέναντι να φωτίζομαι και έβαλαν την Ηλιάνα που είναι πιο μελαχρινή. Για να μπουκώσουμε μερικά στόματα»,ανέφερε η Βίκυ Καγιά.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top